Detalii pasageri
Cauta
Cauta
Cauta

Asistenta online

Turism
Bilete avion
Bilete autocar

Circuit Londra - Paris

Pret: de la 855 €

Loc plecare
Bucuresti
Tip transport
Avion
Nopti cazare
8 nopti
Tip masa
Mic dejun

ZIUA 1 Sambata, ora 06-intalnire cu ghidul la Aeroportul Otopeni - check in Blue Air pentru destinatia Londra. Decolare la ora 08. Sosire in Londra la09.20. Excursie la Castelul Windsor si la Stonehenge. Tur Londra pe traseul: Turnul Londrei, Westminster Abbey, Trafalgar Square, Hyde Park, Catedrala St. Paul, Big Ben, etc. Cazare in Londra.

ZIUA 2 (mic dejun).Dimineata,optional (aprox. 10 £), excursie la GREENWICH cu vaporasul pe Tamisa unde se viziteaza: Muzeul Maritim, Observatorul astronomic, Meridianul Zero.Dupa amiaza se viziteaza (intrare libera) Galeriile Nationale si British Museum. Cazare in Londra.

ZIUA 3 (mic dejun). Excursie (grup minim 15 turisti, 80 € - daca se achita in Romania cu minim 21 zile inainte de plecare sau 100 € - daca se achita in Londra) cu autocarul la Stratford–upon–Avon. Se viziteaza Casa natala si mormantul  W. Shakespare de la Trinity Church. La Oxford, vizita Colegiile (exterior). Cazare in Londra.

ZIUA 4 (mic dejun). Timp liber. Sugestii: Muzeul figurilor de ceara Madame Tussaud, shopping etc. Cazare in Londra.

ZIUA 5 (mic dejun). Ora 09.00 – transfer (2,5 ore) cu trenul Eurostar de la Londra la Paris. Excursie la Complexul Versailles(palatul si gradinile).Tur Paris  cu autocarul (popas 30 min inPiata Trocadero) pe traseul : Catedrala Notre-Dame, Gradinile Luxembourg, Universitatea Sorbona, Pantheonul, Cartierul Latin, Centrul Pompidou, Place Vendome, Opera, Place de la Concorde, Arcul de Triumf, Catedrala “Madelaine”, Turnul Eiffel, Domul Invalizilor. Cazare in Paris.

ZIUA 6 (mic dejun). Se viziteaza :Catedrala Notre Dame, Domul Invalizilor si Muzeul Louvre.Urcare in Turnul Montparnasse, apoi croaziera (o ora) cu vaporasul pe Sena. Cazare in Paris.

ZIUA 7(mic dejun).Timp liber sauoptional, excursie (100€-daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 120€-daca se achita in Franta) cu autocarul (grup minim  25 turisti)  peVALEA LOAREI (se viziteaza 3 castele – plata la intrare : Blois – 7 € , Amboise – 8 €  si Chenanceaux – 8 € ). Cazare in Paris.

ZIUA 8(mic dejun).Timp liber.Sugestii: Disneyland, shopping, plimbare pe Champs Elysse, etc. Cazare in Paris.

ZIUA 9 Duminica (mic dejun). Timp liber. Vizita Cartierul Montmarte (Basilica Sacre Coeur, Piata Pictorilor). Urcare in Turnul Eiffel.Transfer la aeroport. Decolare la ora 19.15. Sosire la Aeroportul Otopeni la ora 23.05.      

Informatii tarife


PERIOADA TARIF EURO/PERS
13.08.2016 855€


SERVICII INCLUSE :
 • servicii ghid roman;
 • transport avion Bucuresti – Londra/ Paris – Bucuresti;
 • taxe aeroport;
 • 1 bagaj (in cala avionului) de maxim 32 kg si 1 bagaj (de mana) de maxim 7 kg;
 • 8 cazari cu mic dejun  in hotel de 3***;
 • transport cu autocarul in ziua 1 si 5;
 • bilet tren Eurostar Londra-Paris;
 • croaziera pe Sena si urcarea in Turnul Montparnasse;
 • excursiile la :Castelul Windsor, Stonehenge si Versailles;     
SERVICII NEINCLUSE:
 • biletele de intrare pt vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pt. acestea.
 • asigurarea medicala si storno
Supliment single 275 €.                                            
Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 40 €.                 
Grup minim 25 turisti
.     

0 comentarii

Nu a fost inscris nici un comentariu

Fii tu primul care isi spune parerea
Imprimă pagina