Detalii pasageri
Cauta
Cauta
Cauta

Asistenta online

Turism
Bilete avion
Bilete autocar

Circuit PARIS - LONDRA

Pret: de la 540 €/pers

Loc plecare
Bucuresti
Tip transport
Avion
Nopti cazare
7 nopti
Tip masa
Mic dejun

ZIUA 1. BUCURESTI -PARIS   
Intalnire cu reprezentantul agentiei in aeroportul Otopeni, pentru zbor Bucuresti-Paris. Dupa aterizare, transfer la hotel. Cazare. Incepem vizitarea orasului cu un tur panoramic: Place de la Concorde, Arcul de Triumf, Champs Elysees, Podul Alexandru al III-lea, Tour Eiffel, Palais de Chaillot, Grand Palais, Petit Palais. Cazare la Paris.
ZIUA 2. PARIS - VERSAILLES (100 km)  
Mic dejun. Dimineata se viziteaza somptuosul Palat Versailles si optional, gradinile sale. La intoarcerea in Paris, tur panoramic al cartierului de zgarie nori, La Defence. Continuam vizitarea: Scoala Militara si maiestuosul Dom al Invalizilor cu mormantul lui Napoleon Bonaparte, apoi L’lIle de la Cite, inima istorico-spirituala a Parisului, cu impozanta Catedrala Notre Dame si Palatul de Justitie cu delicata Sainte Chapelle. Urmeaza Pantheonul, apoi ne deplasam pe langa Opera Garnier, Galeriile Lafayette, catre Moulin Rouge si Place Pigale, de unde urcam spre Sacre Cœur si Montmartre. Cazare la Paris.
ZIUA 3. PARIS
Mic dejun. Timp liber la dispozitie in Paris pentru explorarea orasului pe cont propriu. Pentru cei pasionati sugeram o excursie la Disney Land (deplasarea se face cu RER). In Paris nu ratati Muzeele Luvru si d`Orsay, centrul Pompidou cu Atelierul Brancusi, croaziera pe Sena si bineinteles ascensiunea pe Turnul Eiffel. Cazare la Paris.
ZIUA 4. PARIS – CALAIS/DOVER - LONDRA (415 km)
Mic dejun. Deplasare spre Calais. Traversarea Canalului Manecii cu ferry boat-ul de la Calais la Dover. In drum, vom opri la Canterburry, capitala ecleziastica a Angliei. Seara, sosire si cazare in Londra.
ZIUA 5. LONDRA
Mic dejun. Incepem vizita capitalei britanice: Tower Bridge, Turnul Londrei, Parlamentul, Westminster Abbey, Big Ben, Catedrala St. Paul. Timp liber la dispozitia turistilor sau optional, plimbare cu vaporasul pe Tamisa. Cazare in Londra.
ZIUA 6. LONDRA - WINDSOR (85 km)
Mic dejun. Timp liber in Londra, sau excursie optionala la Castelul Windsor, cel mai mare si unul din cele mai vechi din Anglia, care va va incanta printre altele cu Apartamentele regale si Capela St. George`s. Dupa intoarcerea in Londra, vizita continua cu Palatul Buckingham, St. James Park, Madame Tussaud's - muzeul figurilor de ceara, British Museum. Seara, timp liber la dispozitia turistilor in zona comerciala Trafalgar Square, Piccadilly Circus, Covent Garden. Cazare in Londra in acelasi hotel.
ZIUA 7. LONDRA - BRUGGES - BRUXELLES (340 km)
Mic dejun. Plecare spre Dover pentru traversarea pe continent. Pe traseul spre Bruxelles, ne va incanta frumusetea unica a orasului Brugges: Beguinage, Minnewater, Biserica Notre-Dame cu Madona lui Michelangelo, Capela Sf.Sange, Primaria si Piata Mare. Tur panoramic de oras in capitala Belgiei: Palatul Regal, Grand Place, Primaria, Manneken Pis, Atomium-ul. Cazare la Bruxelles.
ZIUA 8. BRUXELLES – BUCURESTI
Mic dejun. Transfer la aeroport. Decolare spre Bucuresti.


Informatii tarife


Date de plecare
Loc in
Supliment
A 3-a persoana
Copil 6-12 ani
camera dubla
single
in pat suplimentar
08.07; 14.08
540
289 510 470

Preturile sunt exprimate in EUR/persoana. Copiii beneficiaza de reducere daca sunt cazati in camera cu doi adulti. Grup minim 25 persoane.

Pretul include:
• bilet avion Bucuresti-Paris/Bruxelles -Bucuresti;
• transport cu autocar modern, pe traseu;
• 7 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3* si 2*;
• transfer aeroport – hotel – aeroport;
• vizitele cuprinse in program;
• ghid insotitor din partea agentiei pe traseu (insotitorul nu are dreptul de a oferi explicatii la obiectivele turistice din strainatate)

NOTA: Pretul este valabil pentru grup de minim 25 persoane.
 
Pretul nu include:
traversarile cu ferryboat-ul Calais-Dover-Calais (25 Eur/pers – obligatoriu la inscriere);
asigurari (storno, medicala);
• intrarile la obiective si serviciile de ghizi locali;
• taxele de aeroport si securitate, transfer aeroport - hotel-aeroport: 185 eur/pers (obligatorii, pot suferi modificari);
• transportul local in Paris si Londra;
• plimbarile cu vaporasul: Londra, Paris; ascensiunea pe Turnul Eiffel;
•excursiile optionale (minim 30 participanti): Windsor (15 eur/pers);

Orar de zbor: Compania Tarom
Bucuresti ora 13:00Paris ora 15:10
Bruxelles ora 10:20Bucuresti ora 14:00


0 comentarii

Nu a fost inscris nici un comentariu

Fii tu primul care isi spune parerea
Imprimă pagina