Detalii pasageri
Cauta
Cauta
Cauta

Asistenta online

Turism
Bilete avion
Bilete autocar

Israel 2015


Vacante Israel | Sejur Israel | Excursii Israel


Pentru un crestin veritabil Israelul nu este doar un prilej de a face cunostint­a pe viu cu istoria spiritualitatii noastre, ci este mai ales un loc drag sufletului, pentru ca aici si-a îndeplinit misiunea pe pamânt Mântuitorul, aici s-a nascut credin­ta noastra, aici dainuie de milenii cele relatate în Cartea Cartilor,iar noi le putem vedea, atinge si ne închina.

 


  • Israelul este locul unde aspiri o via­ta sa ajungi si de unde te întorci cu un sentiment unic al purificarii, cu o liniste interioara de care doar cel care a urcat Dealul Golgotei se poate bucura.
  • Israelul este ­tara care ne dezvaluie în toata splendoarea momentele nasterii crestinatat­ii.
  • Israelul este ­tara în care aproape anual peste 50.000 de crestini români reediteaza cele 14 opriri facute de Hristos pe Drumul Crucii pâna la Sfântul Mormânt, traind amaraciunea, dar si bucuria izbavirii omului.
  • Israelul este locul nasterii lui Isus, casa Sfântului Petru, pastratorul minunilor facute de Mântuitorul.

Pentru plecarile din  2015 am selectat  un program amplu de vizitare a celor mai importante obiective turistice din Ierusalim, Ierihon, Capernaum, Haifa, Jaffa, Nazaret, Betleem, Tel Aviv, Masada.

Puteti vizualiza mai jos poze cu turistii care au fost alaturi de noi in Israel, programele pelerinajelor organizate in 2014, rasfoi brosura noastra sau va puteti delecta cu fimulete din pelerinajele organizate de catre noi.

 


Vezi si imagini video din Pelerinajele in Tara Sfanta organizate de Filadelfia Turism!

 

  • Iti recomandam sa rasfoiesti brosura noastra pentru a afla mai multe lucruri interesante despre Israel! Click aici >>

Abonare newsletter

Te poti dezabona oricand