Acord de notificare comerciala

Datele personale vor fi folosite in scopul de MARKETING, respectiv pentru comunicarea de oferte pe e-mail (prin newsletter), telefonic, sms sau prin posta privind: oferte de vacanta - cazari, pachete de vacanta charter cu avionul sau autocarul, destinatii exotice, croaziere, city break-uri, circuite, bilete de avion, bilete de autocar, asigurari de calatorie, dar si alte servicii turistice. Periodic, va vom trimite si articole utile in care prezentam in detaliu anumite destinatii sau sfaturi de calatorie.

Tot periodic, va vom trimite si informatii despre anumite campanii promotionale, concursuri, programe de fidelizare etc.

Înțeleg că am dreptul de a renunta la acordul dat de a solicita modificarea datelor de contact de a solicita stergerea datelor mele deținute de către FILADELFIA, printr-o solicitare scrisă pe email la dataprotection@filadelfiagroup.com sau prin telefon la numărul (+4)0749 996 407 sau printr-o notificare trimisă la datele de contact ale FILADELFIA. Prin acest acord mă oblig să mă abțin de la orice plângere sau raportare de comunicare nesolicitată (sau raportare SPAM) pentru orice comunicare din partea FILADELFIA, atât timp cât nu am apelat la renunțarea acordului dat. Prin acest acord mă oblig să mă abțin de la orice plângere sau raportare de comunicare nesolicitată (sau raportare SPAM) pentru orice comunicare din partea FILADELFIA, atât timp cât nu am apelat la renunțarea acordului dat.

Solicita oferta