Circuit în Europa cu Filadelfia Turism

De ce să alegi un circuit în Europa și nu un city break

 

Circuitele sunt o modalitate excelentă de a vizita capitalele istorice ale Europei. În timp ce un city break presupune ”să iei la pas” o anumită destinație turistică, circuitul îți oferă posibilitatea de a cuprinde în itinerariul tău mai multe localități. Fie că vorbim despre capitalele turistice ale bătrânului continent sau despre piețele de Crăciun, un circuit în Europa este o ocazie de neratat.

 

Iată câteva dintre obiectivele turistice pe care le poți vizita în cadrul unui circuit turistic cu Filadelfia Turism:

 

Budapesta

 

Castelul Huniazilor a fost construit inițial din carton și lemn, pentru a celebra un mileniu de la așezarea maghiarilor în Bazinul Panonic. Vajdahunyad este o replică a Castelului Corvinilor din Hunedoara. Pentru că s-a bucurat de un succes așa mare, a fost reconstruit din piatră și cărămidă. Clădirea este situată în Parcul Orașului, în apropierea centrului Budapesta.

 

Citadella a fost construită de austrieci și a jucat un rol strategic în istoria militară a Budapestei. Fortăreața este amplasată pe Dealul Gellert, la 235 metri înălțime. Construcția a fost ocupată atât de austrieci, cât și de ruși. Din vârful Citadella se pot vedea toate cele 8 poduri peste Dunăre. La bază se află și o expoziție de armament sovietic, care datează din Al II-lea Război Mondial.

 

 

 

Viena

 

Fosta reședință imperială de vară este unul dintre cele mai importante monumente istorice al Austriei. Palatul Schonbrunn are 1441 de camere și o grădină vastă. Clădirea este construită în stilul baroc și are o istorie de peste 300 ani. Vizita în interiorul palatului și grădinile sale durează 3 ore.

 

Piața Maria Tereza este impresionantă prin dimensiune, dar și prin clădirile unice care o mărginesc. Față în față, de o parte și de alta a spațiului public din centrul Vienei sunt Muzeele de Artă și a Științelor Naturale. Cele două clădiri nu ar putea fi deosebite, dacă nu ar fi statuile de pe fațade. Piața se află pe Ringstraße și are în centru statuia Mariei Tereza. În apropiere se află Parlamentul și Primăria.

 

 

 

Bratislava

 

Dunărea desparte Bratislava în două: Orașul Vechi și cartierul Petržalka. O plimbare pe malurile fluviului este o modalitate minunată de a vizita capitala Slovaciei. Vei avea oportunități foto excelente în timp ce treci pe lângă numeroase atracții turistice. Podul Nou (Podul UFO cum este poreclit) are în mijloc un restaurant aflat în vârful stâlpului de ancorare, la o înălțime de 84 metri.

 

Catedrala Sfântul Martin este cea mai mare și printre cele mai vechi biserici din Bratislava. Lăcașul de cult a servit drept loc de încoronare pentru Regatul Maghiar timp de aproape 3 secole. Acolo au fost încoronați 11 regi și regine, printre care și Maria Tereza. Catedrala se poate vizita în fiecare zi a săptămânii. Doritorii pot să asiste și la Sfânta Liturhie, care se slujește zilnic.

 

 

Pentru mai multe informații despre un circuit în Europa cu Filadelfia Turism puteți accesa site-ul nostru sau ne puteți contacta aici. Pe curând, dragi iubitori de călătorii!

Lasa un comentariu

Solicita oferta