Descoperă super-puterea vacanțelor exotice cu Filadelfia Turism

V-am mai povestit despre super-puterea vacanțelor Filadelfia Turism? În 2020 ne-am propus vă oferim sejururi memorabile în destinații exotice. Ne vom afla alături de dumneavoastră pe tot parcursul decizional, în timpul vacanței și la finalul acesteia, pentru a maximiza reușita concediului, astfel încât la final să ne povestiți ce „super-putere” ați câștigat.
 
Așa că, împreună vă invităm să descoperim unele dintre cele mai frumoase plaje din lume, din țări exotice precum Thailanda, Maldive, Zanzibar, Cuba, Seychelles și multe altele.
 
 
De ce să alegi vacanțe exotice în 2020?
 
Thailanda
 
Țara Zâmbetelor vă va fermeca de la primii pași făcuți pe nisip. Este locația ideală pentru luna de miere sau pentru o vacanța într-o destinație tropicală.
Insula Phuket, cea mai mare dintre insulele thailandeze este și cea mai bine amenajată din punct de vedere turistic. Nu are foarte multe plaje, dar cele existente, precum Patong Beach sunt la superlativ.
Petrece până dimineața pe Bangla Road sau fă un picnic la punctul de observație Karon. Vei avea cu siguranță multe de descoperit în Thailanda.
 
Maldive
 
Acolo unde vara începe iarna. Arhipelagul Maldive este o experiență aparte. O vacanță pe aceste insule virgine din Oceanul Indian este recomandată celor care își doresc un sejur relaxant, dar în care să aibă parte de multe experiențe inedite.
Poți înota cu delfinii, să faci schi nautic sau să vizitezi Moscheea de Corali din Male. Resort-urile de 5 stele îți oferă tot confortul unor stațiuni All Inclusive, fără a strica decorul exotic.
 
 
Republica Dominicană
 
Experiența caribiană este un must-see pentru iubitorii destinațiilor latine de vacanță. Republica Dominicană este renumită pentru istoria bogată și oamenii primitori.
Playa Bavaro ar putea fi etalonul mondial la plajelor. Aceast bucată de litoral a stațiunii Punta Cana are nisipul fin, apa caldă, un recif de corali și facilități de lux.
Trebuie să vă faceți timp pentru o excursie în Santo Domingo. Capitala republicii este o fermecătoare așezare colonială, construită de fratele celebrului explorator Cristofor Columb.
 
Mexic
 
Lumea maya nu se lasă mai prejos și vă oferă tot ceea ce ați putea visa vreodată de la o vacanță în America Centrală. Stațiunea Cancun este punctul central al oricărui iubitor de vacanțe exotice.
Plaja Delfinilor, ruinele civilizației maya de la Chichen Itza sau parcul de aventură Xcaret sunt câteva dintre motivele pentru care Mexic merită bifat de către oricare iubitor de călătorii.
 
 
Cuba
 
Reputația precede această destinație de vacanță cu adevărat unică în lume. Timpul parcă a încremenit atunci când te plimbi pe străzile din Havana, printre mașinile anilor `50, adulmecând mirosul de trabuc.
Insula este renumită însă și pentru stațiunile turistice deosebite, precum Varadero. Acolo poți descoperi barul dedicat celebrei trupe The Beatles, să te plimbi cu barca în Parcul Josone sau să savurezi un cocktail cuba libre pe plajele imaculate.
 
Zanzibar
 
Sezonul turistic în Zanzibar a început în noiembrie. Temperaturile medii sunt de 28 de grade Celsius în această perioadă, iar precipitațiile sunt reduse. Vremea ideală pentru un sejur exotic!
Arhipelagul de pe costa de Est a Africii de Sud este locul de naștere al celebrului solist Queen, Freddie Mercury. De altfel, puteți să-i și vizitați casa din Stone Town, unde a copilărit până la vârsta de 8 ani.
Puteți opta și pentru Excursia condimentelor, care include vizitarea plantațiilor de condimente, degustări și o lecție de gătit a unor preparate swahili.
 
 
Mauritius
 
Se pune că Insulele Mauritius au servit drept model pentru crearea Paradisului. Vă veți convinge de acest lucru pe plaja Flic en Flac. Cu o lungime de 3.2 km, plaja are o lagună și este mărginită de palmieri și stațiuni turistice.
Puteți admira pământurile în 7 culori de la Chamarel sau să vă aventurați în Parcul Național Cheile Râului Negru.
 
Seychelles
 
Situate în același cartier cu Maldive, Insulele Seychelles au fost destinația preferată pentru luna de miere a unor vedete precum George Clooney sau Brad Pitt.
Arhipelagul este casa țestoaselor gigant, pe care le puteți observa în preajma tuturor insulelor. Insula Mahe este locul unde puteți vizita plantația de ceai Sey Te.
Iar în capitala Victoria puteți trece pe la galeria Carrefour des Arts pentru a cumpăra suveniruri autentice.
 
 
Pentru informații suplimentare despre oferte de vacanță în oricare dintre destinațiile descrise, nu ezitați să ne contactați. Pe curând, dragi iubitori de călătorii!

Lasa un comentariu

Solicita oferta