5 destinații turistice pentru vacanța 2022

Se știe că este bine să-ți faci vara sanie și iarna car. Această zicală se aplică și pregătirilor pentru vacanța de vară. Noi ți-am pregătit reduceri de până la 50% la sută la cele mai populare destinații de vacanță pentru 2022.

În plus, îți oferim și o asigurare de călătorie, care acoperă și cazurile în care nu mai poți călători din cauza unei infecții cu Covid-19 sau destinația nu mai este accesibilă din cauza restricțiilor impuse de contextul pandemic.

În aceste condiții ai toate motivele să-ți faci chiar acum rezervare pentru concediul de anul acesta, fără riscuri și cu avans minim. Iată câteva dintre destinațiile pe care le recomandăm anul acesta.

 
 

Grecia

Grecia rămâne în topul preferințelor iubitorilor de soare. Această destinație mediteraneană farmecă an de an sufletele turiștilor și pe bună dreptate. Creta, Mykonos, Corfu, Thassos, Zakynthos sunt câteva dintre insulele elene care atrag anul milioane de turiști datorită serviciilor de calitate și decorurilor spectaculoase.

Grecia este și o destinație turistică mai accesibilă ca preț. Un sejur cu autocarul în Paralia Katerini, de exemplu, vă va costa de la 223 EUR / persoană. Pachetul include 7 nopți de cazare la un hotel de 3 stele și micul dejun.

 
calatorie_vacanta_avion

Bulgaria

Bulgaria este destinația perfectă pentru turiștii care își doresc relaxare împreună cu prietenii și copiii. Renumită pentru serviciile All-Invlusive, această destinație turistică atrage și prin proximitate. Asta înseamnă că poți să călătorești liniștit cu autoturismul propriu în stațiuni precum Nisipurile de Aur sau Sunny Beach.

Și Bulgaria este accesibilă ca preț. Un sejur individual în Albena, de exemplu, vă va costa de la 132 EUR / persoană. Pachetul include 7 nopți de cazare la un hotel de 3 stele, cu regim All Inclusive.

 

Turcia

Turcia este o destinație potrivită pentru turiștii mai pretențioși. Hotelierii de pe litoralul Turciei au ridicat serviciile all inclusive la rang de artă. Asta presupune că te vei putea bucura de vacanța ta cu o gamă extinsă de servicii de lux, precum plajă privată, sporturi nautice, centre SPA etc.

Turcia este o destinație puțin mai costisitoate. Pentru un sejur cu avionul în Antalya veți plăti de la 340 EUR / persoană. Pachetul include transport cu avionul din Cluj-Napoca, taxele de aeroport, transferul, 7 nopți de cazare la un hotel de 4 stele și regim All Inclusive.

 
oferte_vacanta

Egipt

Egipt este vedeta vacanțelor, indiferent de sezon. Cu atât mai mult pe timp de vară vă veți putea bucura de o vacanță de neuitat într-o destinație inedită. Luxor, Marile Piramide, Sfinxul, Nilul, Marea Roșie sunt doar câteva dintre obiectivele turistice care așteaptă să fie descoperite.

Pentru un sejur cu avionul în Hurghada, de exemplu, veți plăti de la 480 EUR / persoană. Pachetul include transport cu avionul din Cluj-Napoca, taxele de aeroport, transferul, 7 nopți de cazare într-un hotel de 4 stele și regim All Inclusive.

 

Spania

Litoralul Spaniei este locul în care poți experimenta stilul de viață mediteranean, cu un vibe mai cosmopolit. Stațiunile Peninsulei Iberice îmbină cu succes luxul, distracția și frumusețea răpitoare a naturii.

Un sejur cu avionul în Costa Brava, de exemplu, vă va costa de la 502 EUR / persoană.  Pachetul include transport cu avionul din Cluj-Napoca, taxele de aeroport, transferul, 7 nopți de cazare într-un hotel de 3 stele și micul dejun.

Dacă aveți nevoie de o ofertă personalizată, consultanții noștri de vacanță vă stau la dispoziție.

Pe curând, dragi iubitori de călătorii!

Lasa un comentariu

Solicita oferta