Destinațiile turistice în care vom putea călători din nou anul acesta

După 2 ani în care industria de turism a fost blocată de pandemie, lucrurile încep să revină la normal anul acesta. Din ce în mai multe state anunță renunțarea la restricții de călătorie, atât pentru persoanele vaccinate, cât și pentru cele nevaccinate.

 

Reluăm circuitele în Israel și Iordania

 

Printre primele state care au anunțat redeschiderea granițelor pentru turiști a fost Israel.

 

Este o destinație cu tradiție în portofoliul Filadelfia Turism, tocmai de aceea ne bucurăm să putem relua organizarea de circuite în ”Țara Sfânta”.

 

Tel Aviv, Jaffa, Haifa, Nazaret, râul Iordan, Marea Moartă, Ierihonul sunt locurile pe care le poți vedea în cadrul unui circuit pe urmele Mântuitorului. Bineînțeles, punctul central al oricătui circuit în Israel este Ierusalimul.

 

Via Dolorosa, Zidul Plângerii, Biserica Sfântului Mormânt, stânca Golgotei sunt doar câteva dintre obiectivele turistice pe care veți avea ocazia să le vizitați,

 

Vă vom oferi ocazia în 2022 să călătoriți și în Iordania. Din itinerarul unui circuit în Iordania fac parte capitala, Amman, cu obiective turistice, precum Arcul lui Hadrian, Aleea Cardo, Forumul Oval, amfiteatrul etc.

 

Vom vizita și orașul antic, Petra, cu celebrul Tezaul Al Khazanek. Urcăm pe Muntele Nebo, traversăm Valea Iordanului și trecem Podul Sheikului Hussein, spre Israel.

 

Reluăm vacanțele exotice în destinațiile tropicale din Oceanul Indian

 

calatorie_vacanta_avion

Printre destinațiile turistice pe care ne bucurăm să le putem revedea alături de voi, se numără și Bali. Supranumită ”Insula celor o mie de temple”, acest paradis tropical este o destinație de vacanță pe cât de spirituală, pe atât de fermecătoare.

 

Printre obiectivele turistice inedite pe care vă recomandăm să le includeți în itinerar se numără Templul Tanah Lot, plaja Nusa Dua, Pădurea Maimuțelor, cascadele Sekumpul, terasele cu plantații de orez etc.

 

 

Arhipelagul Seychelles este o altă destinație exotică pe care ne bucurăm să o putem include din nou în portofoliul nostru de vacanțe. Pe plajele idiliece din Seychelles, precum Anse Source d`Argent, au stat la soare vedete precum George Clooney, Brat Pitt sau Janet Jackson.

 

Țestoasele Gigant Aldabra sunt una dintre speciile rare care își au casa în insulele Seychelles. De fapt jumătate din suprafața totală a arhipelagului este încadrată ca rezervație naturală.

 

Dacă îți dorești să fii printre primii care vor afla ofertele noastre pentru aceste destinații, ne poti contacta aici. Consultanții noștri specializați vă stau la dispoziție cu vacanțe personalizate în toate colțurile lumii.

 

Pe curând, dragi iubitori de călătorii!

Lasa un comentariu

Solicita oferta