Unde să-ți petreci luna de miere în 2022

Sunt câteva momente unice în viață, cum ar fi primul sărut, atunci când te cere în căsătorie sau ziua nunții voastre. Dacă spontaneitatea este ceea ce le face pe unele dintre ele frumoase, pentru restul este nevoie de pregătiri intense. Un astfel de moment este și luna voastră de miere.
 
Ar fi păcat să lași la voia întâmplării acele clipe minunate în care sărbătoriți începutul căsniciei voastre. Tocmai de aceea venim în sprijinul tău cu recomandările noastre de vacanță pentru luna de miere.
 
Mykonos - Grecia
 
Insulele Grecești sunt renumite în rândul iubitorilor de călătorii, însă, dacă ar fi să alegem o destinație potrivită pentru un cuplu tânăr, cu siguranță aceasta ar fi Mykonos. Atmosfera cosmopolită, soarele mediteranean, mulțimea de petrecăreți din toate colțurile lumii sunt trăsăturile emblematice.
 
Supranumită Ibiza Greciei, Mykonos recreează cu succes vibe-ul distracției lipsită de inhibiți, cu petreceri pe plajă (Paradise Beach), cluburi de noapte pline ochi (Skandinavian) și terase de fițe (Buddha Bar).
 
Phuket - Thailanda
 
Tot o insulă spectaculoasă, însă de această dată în sudul Asiei, este și Phuket. Cea mai mare dintre cele 1400 de insule ale Thailandei este renumită pentru calitatea serviciilor turistice pe care le oferă. Decorul tropical, gastronomia fabuloasă și plajele spectaculoase constituie cartea de vizită a acestei destinații exotice de vacanță.
 
Un sejur în Phuket poate însemna relaxare pe plajele cu nisip fin (Patong Beach), descoperirea unei culturi spirituale inedite (Big Buddha) sau desfătarea cu viciile thailandeze (Bangla Road).
 
Arhipelagul Maldive
 
Și dacă tot vorbim despre destinații exotice pentru luna de miere, trebuie să punctăm și Maldive. Indiferent de context, Arhipelagul din Oceanul Indian este un loc unic de vacanță, pe care trebuie să-l bifați, mai ales cu ocazia lunii de miere.
 
Climatul ecuatorial presupune faptul că sezonul turistic din Maldive începe în Noiembrie și se încheie în Martie. Așadar aveți soluția ideală pentru luna de miere, dacă nu ați găsit o sală liberă pentru nuntă decât iarna sau toamna.
 
Paris - Franța
 
Chiar dacă este clișeică povestea cu ”orașul iubirii”, Paris rămâne în continuare una dintre destinațiie europene de vacanță preferate de îndrăgostiți. Iar dacă nu ați reușit să ajungeți acolo într-un city break de Valentine`s Day, vă puteți bucura de capitala Franței în timpul lunii de miere.
 
Cu obiective turistice emblematice, precum Turnul Eiffel, Champs Elysees sau Zidul Iubirii, Paris este orașul potrivit pentru orice cuplu de îndrăgostiți, indiferent de anotimp.
 
Veneția - Italia
 
Și dacă tot vorbim despre clișee de care nu ne putem sătura, o plimbare cu gondola pe canalele Veneției este una dintre imaginile pe care o asociem cu iubirea. Orașul plutitor este o destinație romantică de vacanță, renumită pentru cele mai pitorești decoruri ale Italiei.
 
Puțin probabil că în timpul lunii de miere vă veți sătura de a sta unul în brațele altuia, cu toate acestea, dacă vreți să luați o pauză, nu este loc mai potrivit ca Veneția pentru a umple itinerarul vostru de vacanță. Piața San Marco, Palatul Dogilor, Podul Rialto sunt câteva dintre obiectivele turistice care vă vor face să nu mai vreți să vă întoarceți acasă.
 
 
 
 
Așadar, dacă ați stabilit deja data nunții, vă puteți apuca să căutați și oferte de vacanță pentru luna de miere. Noi vă stăm la dispoziție cu peste 150.000 de oferte turistice în toate colțurile lumii. Consultanții noștri de vacanță sunt pregătiți să vă împlinească visurile!
 
Pe curând, dragi iubitori de călătorii!

Lasa un comentariu

Solicita oferta