7 excursii opționale în care să mergi în timpul unei vacanțe în Egipt

Egipt este una dintre cele mai renumite destinații de vacanță, iar asta se datorează în cea mai mare parte obiectivelor turistice emblematice. Dacă Franța este recunoscută în orice colț al lumii pentru Turnul Eiffel, Egipt are piramidele sale, Sfinxul, Nilul, Cleopatra și legendele cu faraoni.

Cu asemenea ingrediente spectaculoase, ar fi păcat să optezi pentru un sejur în Hurghada și să nu profiți de ocazie pentru a experimenta pe deplin această destinație turistică deosebită.

Iată câteva recomandări pentru excursii opționale de care să te bucuri în timpul unui sejur în Egipt.

Tur de o zi în Cairo


Capitala Egiptului este unul dintre orașele antichității pe care trebuie să le vizitezi o dată în viață. Un tur de o zi presupune vizite la Muzeul Național Egiptean, Piramidele și Sfinxul din platoul Giza și sesiune de cumpărături pentru suveniruri.

Pachetul include masa de prânz, transportul, intrările la toate obiectivele turistice menționate și ghid vorbitor de română.

Tur de o zi în Luxor


Se spune că o treime dintre monumentele istorice ale lumii se regăsesc în orașul antic Luxor. Un tur de o zi vă va da ocazia să vizitați Valea Regilor, Templul Karnak, Templul Reginei Hatshepsut, Mormintele din Valea Regilor, Fabrica de alabastru și alte obiective turistice fascinante.

Pachetul include masa de prânz, transportul, intrările la toate obiectivele turistice menționate și ghid vorbitor de română.
 
 
 
 


Excursie de lux pe Marea Roșie


Marea Roșie este unul dintre cele mai calde și sărate corpuri de apă din lume. Un yacht vă va purta pe Marea Roșie până la insula Giftun, acolo unde puteți să vă plimbați pe plajă, să pescuiți, să faceți snorkeling sau scufundări.

Pachetul include și o sesiune de masaj la bordul vasului, un prânz cu fructe de mare, băuturi răcoritoare, ceai, cafea și o plimbare cu banana.

Turul orașului Hurghada - 6 EUR

Hurghada este o stațiune turistică înfloritoare, care s-a dezvoltat pe temelia unui mic sat pescăresc. Itinerarul cuprinde panorama orașului, moscheea El Mina, magazine de suveniruri și parfumuri, portul turistic și piața de pește.

Pachetul include transportul și ghidul turistic.

Casa delfinilor

Este una dintre experiențele de vacanță emoționante, pe care merită să o bifezi dacă ai ocazia. Cele 2 sesiuni de snorkeling îți vor permite să admiri delfinii în mediul lor natural și să te bucuri de splendoarea coralilor.

Pachetul include transportul, masa de prânz, echipamentul și ghid vorbitor de engleză.

 
 
 
 
 
 

Magic safari

Un safari de o zi în deșert include plimbări cu ATV-ul, cu cămila și cu jeep-ul. Veți avea ocazia să vizitați un sat de beduini și să aflați mai multe despre cultura acestor indigeni. Ziua se încheie cu o cină, spectacol de foc și dansuri orientale.

Pachetul include transportul, mâncarea, băuturile răcoritoare și ghid vorbitor de engleză.

Grand Aquarium


Grand Aquarium adăpostește peste 100 de specii de vietăți marine și este cel mai are acvariu din Egipt. Veți putea admira diversitatea vieții marine din Marea Roșie.

Pachetul include transportul, taxa de intrare și ghidul vorbitor de engleză.

Iar dacă vreți doar relaxare și răsfăț, puteți oricând opta pentru o sesiune de masaj, o baie turcească sau ”programul Cleopatra”. Pentru mai multe informații despre aceste excursii opționale puteți solicita o ofertă personalizată de la consultanții noștri de vacanță.

Pe curând dragi iubitori de călătorii!

Lasa un comentariu

Solicita oferta