Zodiacul insulelor grecești - partea a II-a

În prima parte ți-am prezentat insulele de vacanță potrivite în funcție de semnul tău zodiacal. A venit momentul să continuăm lista cu cea de-a doua jumătate a calendarului.

Balanță - Creta

Balanțele sunt pline de viață, mereu dispuse să guste o glumă bună. Guvernate de Venus, balanțele sunt firi romantice și visătoare.

Reversul medaliei este firea lor oscilantă, nehotărâtă. Tocmai de aceea reprezentanții acestei zodii au nevoie de o destinație de vacanță care să încorporeze câte puțin din toate.

Persoanele născute în zodia Balanță se vor simți ca acasă într-un sejur in Creta. Vechea capitală a insulei, Chania, este un mix de arhitectură romană, venețiană, otomană, musulmană și iudaică. Apele Cretei sunt printre cele mai limpezi din Europa, iar insula este caracterizată atât de climatul mediteranean, cât și de cel nord african.

Scorpion - Kos

Firi misterioase, scorpionii sunt atrași din fire de tot ceea ce pare inaccesibil. Iubesc să exploreze și sunt entuziasmați atunci când se pot abate de la potecile bătătorite.

Persoanele născute în zodia Scoprion vor adora Kos. Insula adăpostește câteva obiective turitice inedite, precum copacul lui Hipocrate, Templul lui Asclepius sau Therma Beach, cu al său jacuzzi natural.

Săgetător - Ios

Săgetătorii sunt firi neliniștite, care se plictisesc ușor. Personalități aventuroase, repezentanții acestei zodii iubesc petrecerile și călătoriile.

Persoanele născute în zodia Săgetător vor adora un concediu petrecut în Ios. Capitala petrecerilor din Arhipelagul Cicladelor este renumită pentru viața de noapte. În Chora vei găsi numeroase baruri și cluburi în care să te distrezi până în zori cu alți iubitori de călătorii.

Capricorn - Anafi

Capricornii sunt caracterizați prin consecvență, determinare și perseverență. Reprezentanții acestei zodii se adaptează cu ușurință oricărei situații și rezistă în cele mai grele condiții.

Persoanele născute în zodia Capricorn vor fi încântate de o vacanță în Anafi. Micul diamant al insulelor grecești este un paradis fermecător, neatins de conformismul turismului de masă. Situată în apropiere de Santorini, insula Anafi este ideală pentru camping pe una dintre plajele virgine.

Vărsător - Paros

Firi excentrice, vărsătorilor le place să iasă din tipare și să aleagă cărările mai puțin bătătorite. Nu țin cont de gura lumii și văd cu ușurință dincolo de aparențe atunci când cunosc o persoană nouă.

Persoanelor născute în zodia Vărsător le recomandăm o destinație mai puțin călcată de turiștii obișnuiți. Paros este renumită pentru marmura albă, decorurile romantice din Prodromos și portul Naoussa. Insula păstrează farmecul autentic elen al străduțelor mărginite de flori colorate, cafenele și taverne răcoroase.

Pești - Kefalonia

Peștii sunt firi sensibile, empatice și intuitive. Reprezentanții acestei zodii vor prefera o destinație de vacanță mai liniștită, cu decoruri fermecătoare.

Persoanele născute în zodia Pești se vor simți în apele lor în Kefalonia. Cea mai mare dintre insulele ionice este destinația iubitorilor de activități acvatice, cum ar fi o plimbare cu gondola pe lacul Melissani, o mini-croazieră pe o barcă cu fundul din sticlă sau o plimbare cu caiacul în jurul insulei.
 


Consultanții noștri de vacanță vă stau la dispoziție cu oferte pentru un sejur mediteranean de neuitat. Ne puteți contacta aici sau puteți vă faceți rezervarea cu plata online, beneficiind astfel de tarife preferențiale.

Pe curând, dragi iubitori de călătorii!

Lasa un comentariu

Solicita oferta