Parcurile de distracție europene - O scurtă vacanță împreună cu cei mici

 

O vizită într-unul dintre parcurile de distracție celebre ale lumii este visul oricărui copil. Și dacă este să fim sinceri și nouă adulților ne-ar surâde o astfel de excursie. Să te dai într-un rollercoaster, să-ți faci poze cu personajele desenelor animate și să mănânci vată pe băț, ce poate fi mai frumos?!

 

Articoul de astăzi nu își propune să vă convingă să faceți o vizită într-un amusement park. Nu, noi presupunem că ați luat deja această hotărâre. Tocmai de aceea v-am pregătit câteva sugestii, cu parcurile de distracție europene, care credem că ar merita vizitate.

 

Disneyland a traversat oceanul

 

Cu toții cred că am visat cel puțin o dată să facem o vizită la Disneyland. Magia personajelor create de Walt Disney continuă să farmece generațiile de copii. Dacă în urmă cu 30 ani trebuia să traversăm oceanul pentru a ne îneplini acest vis, din 1992 s-a deschis și la Paris un parc de distracție, al treilea din franciza Disney.

 

O ofrtă care include 3 nopți de cazare, demipensiune și biletele de acces în parcurile de distracție pentru toată durata sejurului pornește de la aproximativ 1400 euro. Dacă preferați să faceți doar o vizită de o zi, ar fi bine totuși să vă cumpărați din timp biletele de acces. Puteți face acest lucru online, acolo unde prețurile pornesc de la 42 euro pe zi, indiferent de vârstă.

 

 

Europa Park în Germania

 

Deși este cel mai cunoscut, Disneyland nu mai este de multă vreme singura variantă. Ceva mai la est, în apropierea granițelor cu Franța și Elveția, regăsim Europa Park. Micul orășel german, Rust, adăpostește parcul de distracție. Cei mici își pot ocupa timpul cu aventuri distractive, cățărări pe ziduri, Satul Vikingilor, mașinuțe, trenulețe, canoe, roller coaster, cinematograf 4D si multe altele.

 

Pentru 2 nopți de cazare la un hotel de 4 stele din apropierea parcului, veți plăti de la 700 euro. Tariful include o cameră dublă, unde pot fi cazați 2 adulți și un copil cu vârsta de până la 11 ani. Veți beneficia și de micul dejun și intrări gratuite în parc pentru 2 zile. Și aici biletele de acces în parc se pot achiziționa online, cu rezervare. Cel mai ieftin bilet, pentru o zi de acces, costă 40.5 euro.

 

 

De la jucării, la Legoland

 

Au apărut în urmă cu aproape 70 ani, iar de atunci au generat o întreagă industrie. Acele mici cărămizi colorate, din plastic sunt de origine daneză. Produsul a avut un asemenea succes încât a dat naștere la filme, jocuri, competiții și la 6 parcuri tematice. Legoland Germania este situat la 90 minute de mers cu mașina de Munchen. Parcul cuprinde 55 atracții, împărțite în 9 lumi tematice.

 

Cu tarife care pornesc de la 525 euro puteți beneficia de 2 nopți de cazare în primul sat de vacanță Lego din lume. Căsuțele viu colorare sunt situate chiar lângă parc și au camere tematice. Tariful include cazarea pentru 2 adulți și un copil cu vârsta de până la 11 ani, cu mic dejun și 2 zile de acces în parc. Biletele de acces în parc cumpărate la fața locului sunt mai ieftine. Un bilet pentru 4 persoane, cumpărat online, cu cel puțin 6 zile înainte de data accesului, costă 129 euro.

 

 

Aventură în Port Aventura

 

Dacă parcurile de distracție din Europa s-ar afla în competiție, Port Aventura s-ar afla printre câștigători. Situat la aproximativ 100 km distanță față de Barcelona, acest parc tematic este renumit pentru Ferrari Land. Secțiunea dedicată celebrei mărci de automobile a fost deschisă anul acesta și se întinde pe o suprafață de peste 70.000 metri pătrați.

 

Costul pentru 3 nopți de cazare pentru 2 adulți și un copil cu vârsta de până la 11 ani pornește de la 520 euro. Tariful include micul dejun și intrări nelimitate în parc. Bilete de acces pornesc de la prețul de 25 euro pentru un copil pe zi, în funcție de zona vizitată. Parcul oferă reduceri pentru persoanele cu dizabilități, în cuantum de aproape 50%.

 

 

Așadar, fie că vreți să le faceți o bucurie celor mici sau pote vă doriți chiar voi să faceți o vizită într-unul dintre parcurile de distracție europene, puteți să ne contactați pentru o ofertă personalizată. Pe curând, dragi iubitori de călătorii!

Lasa un comentariu

Solicita oferta