Oferte de Revelion 2022 în Insulele Maldive

Se spune că indiferent unde călătorești, atâta timp cât ai lângă tine persoanele potrivite, te vei simți bine. Noi credem, însă, că și destinația vacanței tale contează în a creiona exepriențe inedite și amintiri de neuitat.

Când vine vorba despre Revelion, ce poate fi mai deosebit decât să petreci noaptea dintre ani pe malul mării, într-un climat tropical și un decor exotic.

În timp ce multe națiuni sărbătoresc Anul Nou pe timp de iarnă, insulele Maldive te invită să o faci pe timp de vară.


Grătarul de Anul Nou

Deși nu au tradiții extravagente de Revelion, maldivienii știu să se bucure de această sărbătoare națională. Iar petrecerea va începe pe plajă, cu pahar de șampanie în mână, în timp ce te bucuri de culorile spectaculoase ale asfințitului.

De la eveniment nu vor lipsi preparatele la grătar. De fapt, grătarul de Anul Nou este una dintre puținele tradiții specifice acestei destinații tropicale, iar maldivienii sunt specialiști în bucătărie.

Gastronomia locală se bucură de influențe arabe, indiene, africane, malaeziene și altele. Astfel, în meniul la grătar vei putea gusta coaste de vită, kebab, ton sau creveți. Nu vor lipsi, însă, nici preparate din bucătăria internațională, precum sushi sau diverse sortimente de brânzeturi delicioase.

Ținută lejeră

Maldivienii nu sunt pretențioși și nici nu le place să pună în scenă aparențe. Prin urmare și atmosfera petrecerii de Anul Nou va fi una degajată.

Mai mult decât atât, nu vei avea nevoie de geacă decât până la aterizare. Chiar și pe timp de iarnă, nopțile în Maldive sunt călduroase, cu temperaturi de până la 30 de grade Celsius.

Chiar dacă te simți bine în ținuta de petrecere, nu este momentul acum pentru cravată și tocuri. O cămașă din in, o rochie lejeră și sandalele în mână sunt tot ce vei avea nevoie pentru a fi în ton cu moda și pentru a te simți minunat în noaptea de Revelion.
 
 
 
 
 


Relaxare și răsfăț

Un sejur de Revelion în Maldive nu începe și nici nu se încheie cu petrecerea de Anul Nou. Vei avea la dispoziție 7 zile pentru a gust din plin viața de insulă.

Majoritatea resorturilor pun la dispoziția clienților centre SPA & wellness. Te poți răsfăța cu masaj, saună, tratamente cosmetice sau ședințe de yoga.

Mai ai la dispoziție și un jacuzzi, piscină în aer liber și apele limpezi din preajma recifelor de corali pentru a te bucura de vacanța ta exotică.

Petreceri pe cinste

Cu toate că religia predominantă în Maldive este cea musulmană, în resort-urile turistice, asemenea celor din Dubai, nu sunt impuse restricții în privința petrecerilor sau a consumului de alcool (în limita decenței, bineînțeles).

Cu alte cuvinte, petrecerea nu se va încheia cu o cină la grătar. În funcție de pachetul ales, veți avea parte de DJ sau chiar de muzică live.

Se cântă și colinde, iar în jurul focului de tabără, pe sunetul de tobe, veți putea urmări unul dintre dansurile tradiționale ale maldivienilor, Boduberu.
 
 
 
 
 


O lume acvatică

Orice destinație exotică este puternic legată de apă, iar Maldive nu face excepție. Prin urmare, un sejur de Revelion nu trebuie să fie lipsit de scufundări pe lângă reciful de corali, snorkeling în mijlocul peștilor tropicali sau o mini-croazieră în apele turcoaz ale Oceanului Indian.

Pentru cei mai aventuroși, puteți încerca windsurfing, kitesurfing sau o plimbare cu caiacul.

Oferte Revelion 2022: Maldive


Ți-am pregătit oferte de Revelion în Insulele Maldive cu zbor din București, din 26 Decembrie. Ai pachete de la 1374 EUR de persoană, cu 7 nopți de cazare și taxele de aeroport incluse.

Iar dacă pachetele noastre nu sunt pe gustul tău, ne poți oricând solicita o ofertă personalizată.

Pe curând, dragi iubitori de călătorii!

Lasa un comentariu

Solicita oferta