7 plaje pe care să le vizitezi vara asta

Chiar dacă pe timp de iarnă ne bucurăm de un sejur la schi, un circuit al piețelor de crăciun sau un revelion la munte, cred că cu toții ne bucurăm atunci când sezonul rece se încheie și ne putem apuca să ne facem planuri pentru vacanța de vară.

Cu gândul la mare și la soare, noi v-am pregătit un top al celor mai frumoase plaje pe care să le vizitați vara asta, în timpul concediului vostru.

Old Vic Beach - Hurghada, Egipt

Old Vic Beach este situată la aproximativ 3 kilometri de aeropotul Internațional Hurghada. Este o plajă publică dar se percepe o taxă de intrare, cuprinsă între 15 si 30 de RON (în funcție de perioada anului).

Este cunoscută ca fiind o plajă mai liniștită și puțin aglomerată, cu servicii de calitate și o sumedenie de restaurante. Acolo se pot practica și sporturile nautice.

Plaja Konyaalti - Antalya, Turcia

Konyaalti Beach face parte dintr-un grup de 5 plaje, amplasate pe o fâșie de litoral de 8 km lungime. Toate aceste plaje au distincția Blue Flag, care atestă curățenia, siguranța și calitatea serviciilor.

Vestiarele și dușurile amenajate pot fi folosite gratuit. Salvamarii țin sub supraveghere plaja. Iar în apropiere se află numeroase localuri de alimentație publică.

Albena Beach - Albena, Bulgaria

Albena Beach este numele pe care îl poartă întreg litoralul acestei stațiuni turistice, situată între Balcic și Varna. Este vorba despre 6 kilometri de țărm, cu aproximativ 150 de metri lățime.

Plaja are distincția Blue-Flag și este publică în procent de 50%. O bibliotecă cu peste 5.000 de volume, Wi-Fi gratuit, șezlonguri și umbrele sunt câteva dintre facilitățile de care te vei putea bucura pe Albena Beach.

Olympic Beach - Riviera Olimpului, Grecia

Olympic Beach este și numele stațiunii la marginea căreia se află această plajă cu distincția Blue-Flag. Plaja are aproximativ 1.3 km lungime. Este curată, cu o intrare lină în mare, potrivită pentru familii.

Plaja și stațiunea cu același nume se află la doar 8 km de Katerini, din regiunea Riviera Olimpului a Greciei. Barurile de pe plajă oferă acces la șezlonguri și umbrele în schimbul consumației, dar există și zone în care îți poți întinde prosopul.

Seminyak Beach - Bali, Indonezia

Seminyak Beach este amplasată în zona centrală a acestei destinații turistice. Este o plajă cosmpolită, animată tot timpul zilei. Hotelurile de 5 stele și cele mai renumite restaurante din Bali mărginesc această fâșie de 5 km de nisip.

Este raiul hedoniștilor și iubitorilor de experiențe memorabile de vacanță. Este locul ideal să cunoști oameni și să petreci până în zori de zi.

Flic En Flac Beach - Mauritius

Este una dintre cele mai lungi plaje din Mauritius și poate fi găsită în districtul Riviere Noire, din vestul insulei principale. Este renumită pentru laguna și reciful de corali, care asigură o priveliște memorabilă pentru a privi apusul.

Datorită apelor limpezi este ideală pentru înot sau snorkeling. Resorturile de lux care mărginesc plaja asigură tot ceea ce ai nevoie pentru un sejur de neuitat.

Bwejuu Beach - Zanzibar

Este situată pe coasta de sud-est a insulei, la 1 oră și jumătate cu mașina de capitala, Stone Town. Bwejuu Beach este ideală pentru cei care își doresc relaxare și intimitate de la vacanța lor.

Plaja are o lungime de 10 kilometri și nisipul alb. Apa este caldă, iar în apropiere există și câteva baruri pentru a-ți potoli setea. În zonă există numeroase oferte de cazare.

Consultanții noștri de vacanță îți stau la dispoziție pentru o ofertă de călătorie personalizată nevoilor tale. Poți să îți faci rezervare direct în site, cu plata online sau să ne contactezi aici.

Lasa un comentariu

Solicita oferta