De ce să te gândești de pe acum la oferte de vacanță în Paralia Katerini

În viață este bine, chiar indicat, să fii spontan și să nu cazi pradă monotoniei. Când vine, însă,  vorba de vacanță nu trebuie să fiți impulsivi, ci să vă pregătiți din timp. Și când spunem din timp, nu ne referim la două-trei săptămâni, ci la câteva luni. Sunt multe considerente pentru care concediul dumneavoastră ar trebui planificat în avans. În continuare vă redăm câteva dintre cele mai importante aspecte.

 

 

 
Reduceri, promoții, Early Booking

 

Principalul factor atunci când luați în calcul o vacanță este bugetul alocat. Paralia Katerini este cunoscută ca o destinație low cost. Nu este chiar așa. Stațiunea de la Malul Mării Egee oferă turiștilor și condiții luxoase, în hoteluri de 4 sau 5 stele. Ce se poate spune, însă, cu siguranță despre Paralia este faptul că acolo puteți petrece un concediu reușit, cu un buget mic sau limitat.

 

Iar dacă aveți bugetul limitat este firesc să vă orientați spre cel mai bun preț. În principiu, cu câteva luni înainte de deschiderea sezonului turistic estival, agențiile, precum Filadelfia Turism, vor avea oferte pentru dumneavoastră de tip Early Booking. Asta înseamnă că veți putea beneficia de reduceri ale costurilor totale, care pot ajunge chiar și la 50%.

 

 
Cazări exclusive în Paralia Katerini

 

După ce ați ales destinația și ați stabilit cât vreți să cheltuiți pentru concediul vostru, veți începe să căutați un loc de cazare. Dacă sunteți impulsivi și planificați concediul în plin sezon este puțin probabil să mai aveți multe opțiuni de cazare disponibile. Va trebui să vă mulțumiți cu locurile rămase libere, în hotelurile care nu sunt atât de căutate.

 

Dacă vă planificați concediul din timp, însă, o să puteți alege hotelul care se potrivește cel mai bine bugetului și nevoilor voastre. Mai mult decât, la Filadelfia Turism veți avea acces în exclusivitate la unități de cazare curate, confortabile și accesibile ca preț. Un astfel de exemplu este Villa Oceanis 3*, din stațiunea Paralia Katerini. Situată la doar 200 m distanță față de plajă, vila oferă camere spațioase, dotate cu chicinetă,  baie proprie, televizor și balcon.

 

 
Transport confortabil și în siguranță

 

Am stabilit deja că mergem în Grecia și ne cazăm la Villa Oceanis. Acum trebuie să vedem cu ce ajungem acolo? O soluție ar fi mașina personală. De la București și până în Paralia sunt aproximativ 780 km. Această distanță poate fi parcursă cu mașina în 10 ore, fără opriri și vă va costa aproximativ 120 € -140 €. Nu ar fi, însă, păcat să vă începeți concediul la volan, timp de 10 ore?

 

Filadelfia Turism vă pune la dispoziție transporturi saptamânale spre Paralia Katerini. Vorbim aici de transport cu autocare de ultimă generație, dotate cu monitoare în tetiere, aer condiționat și scaune reglabile. Puteți astfel să călătoriți relaxat, fără stresul și oboseala de a sta la volan în trafic. Ca preț, un astfel de transport vă costă de la 50 €, tur-retur.

 

 
Puteți plăti pe parcurs

 

Dacă vă faceți vacanța în Grecia de pe o zi pe alta, nu aveți altă alternativă decât să achitați totul pe loc. Dacă planificați concediul din timp, puteți beneficia de flexibilitate la plată. De ce este important acest aspect? Ei bine, poate nu aveți încă din noiembrie în contul de economii adunată toată suma necesară vacanței dumneavoastră sau poate, pur și simplu, nu veți să achitați câteva sute de euro pe loc. Nicio problemă!

 

La Filadelfia Turism va trebui să achitați un avans în momentul rezervării, care începe de la 10% din valoarea pachetului achiziționat. Ulterior, după un interval care variază în funcție de promoțiile existente (o lună-două) va trebui să mai achitați o tranșă de până la 30% din valoarea sejurului. Diferența o puteți plăti, în funcție de tipul vacanței cumpărate, cu până la 14 zile înainte de data plecării.

 

 
Rate la vacanța în Paralia Katerini

 

Nu ar fi minunat să-ți poți plăti concediul din vara lui 2017 câte puțin în fiecare lună? La Filadelfia Turism îți poți plăti vacanța cu până 12 rate lunare, fără dobândă. Pentru a face asta, trebuie să îndeplinești oricare dintre următoarele trei condiții: să ai Bonus Card de la Garanti Bank, Star BT de la Banca Transilvania sau Card Avantaj de la Credit Europe Bank.

 

Dacă vreți să aflați mai multe despre ceea ce are de oferit Paralia Katerini, o puteți face aici, iar dacă vreți să faceți o rezervare, intrați pe site-ul Filadelfia Turism. Pe curând, dragi iubitori de călătorii!

Lasa un comentariu

Solicita oferta