De ce să alegi o vacanță cu autocarul, de la Filadelfia Turism

 

Unul dintre primele aspecte la care trebuie să te gândești atunci când îți alegi destinația de vacanță este transportul. Odată ce ai stabilit unde vrei să ajungi, trebuie să te întrebi cum vei ajunge acolo?

 

Fiecare mijloc de transport are avantajele și dezavantajele sale. Dacă alegi avionul vei ajunge mai repede, dar s-ar putea să scoți din buzunar mai mult decât plătești pentru cazare. Dacă optezi pentru transportul cu mașina personală ai avantajul de a putea face câte pauze dorești, însă, cel mai probabil, vei ajunge obosit la destinație.

 

Dacă nu cumva ești un fan al cicloturismului sau îți place să călătorești cu trenul, mai ai la dispozție încă o soluție: autocarul. Iată câteva motive pentru care merită să optezi pentru o vacanță cu autocarul:

 

 

Costuri reduse

O vacanță cu autocarul te va costa mai puțin decât un pachet turistic care are inclus transport cu avionul. Pe lângă faptul că astfel vei face economie, poți să investești banii respectivi pentru a-ți face sejurul mai plăcut. Cu diferența vei putea achita excursiile opționale sau intrările la diverse obiective turistice.

 

Confort și siguranță

 

Parcul auto al Filadelfia Turism include 61 de autocare clasate la 4-5 stele și 25 de microbuze de ultimă generație. Cu noi veți călători confortabil și în siguranță. Mașinile sunt dotate cu monitoare în tetiere, aer condiționat și scaune reglabile. Majoritatea autocarelor oferă clienților acces la internet wireless, prize de alimentare pentru gadget-uri, dar și gustări. Cu autocarele Filadelfia Turism kilometri parcurși până la destinație vor fi o plăcere!

 

Mai puține griji

 

De câte ori nu ți s-a întâmplat ca timpul petrecut în trafic, la volanul autoturismului să-ți strice ziua? Cred că nu îți dorești să-ți începi concediul cu 20 ore petrecute în trafic, nu? O vacanță cu autocarul te scutește de traficul haotic, oboseala și stresul acumulat la volan. În plus, nu vei avea grija locului de parcare de la destinație.

 
Creează noi legături

 

Atunci când călătorești, descoperirile pe care le faci pe parcurs sunt o experiență plăcută. O vacanță cu autocarul îți oferă ocazia să întâlnești oameni interesanți. Vei putea să schimbi impresii și ponturi despre diverse destinații de vacanță și să legi noi prietenii. În plus, însoțitorul de grup va fi întotdeauna alături de tine.

 

 

 

Traseu inedit

 

Una dintre plăcerile unei călătorii este să urmărești peisajele care ți se dezvăluie pe parcurs. Călătorind cu autocarul vei avea ocazia să faci acest lucru. Mai mult, vei primi și informații utile despre obiectivele turistice sau orașele pe care le întâlniți de la însoțitorul de grup. Călătoria este la fel de importantă ca destinația de vacanță aleasă. Și atunci de ce să nu profiți la maximum, alegând o vacanță cu autocarul?

 

Alege o vacanță cu autocarul înu Blgaria sau Grecia de la Filadelfia Turism! Călătorește spre destinația ta de vacanță confortabil, în siguranță și fără griji! Pe curând, dragi iubitori de călătorii!

Lasa un comentariu

Solicita oferta