Redescoperă super-puterea vacanțelor Filadelfia Turism

 

În 2020, pe lângă ofertele pregătite, ne-am propus să lansăm o provocare tuturor clienților noștri. Mai exact, să fim alături de ei pe tot parcursul decizional, în timpul vacanței și la finalul acesteia, pentru a maximiza reușita concediului, urmând ca la final să ne povestească ce „super-putere” au câștigat.

 

Provocarea începe acum, chiar din această clipă, în care citiți acest articol. Am ales cu multă grijă fiecare stațiune și itinerar, pentru a ne asigura că aveți la dispoziție contextul perfect pentru a vă destinde, relaxa și pentru a veni acasă inspirați și plini de energie.

 

Așa că, împreună vă invităm să redescoperim super-puterea vacanțelor reușite!

 

 

De ce să alegi o vacanta in Grecia cu autocarul

 

Riviera Olimpului

 

✓ Relaxează-te la poalele legendarului munte Olimp! Față de alte zone ale Greciei, în Riviera Olimpului poți găsi plaje fine de nisip, cu ape calde. Proximitatea față de Muntele Olimp oferă priveliști încântătoare.
✓ Poți alege dintr-o multitudine de excursii opționale: vizită la spectaculoasele mănăstiri de pe stânci de la Meteora, croazieră la Skiathos, vizită la Atena, drumeții pe Muntele Olimp, casa legendară a zeilor și multe alte activități.

 

✓ Alocă-ți o zi și pentru distracție! Amatorii de distracții pot să își aloce o zi pentru Aquapark-ul din stațiunea Paralia sau pentru cluburile Gold și Omilos.

 

Thassos

 

✓ Te vei îndrăgosti iremediabil de Thassos! Este una dintre cele mai frumoase insule ale Greciei, cu refugii intime, plaje superbe și păduri bogate!.
✓ Ai parte de 55 de plaje pe un perimetru de 100 km. Îți recomandăm să vizitezi în fiecare zi, cel puțin o plajă!.
 Nu rata serile grecești tradiționale din Panagia și Theologos, unde poți servi celebrul miel, gătit după o rețetă doar de ei cunoscută!

 

 

 

Halkidiki

 

✓ Alege să-ți petreci vacanța în cea mai dezvoltată regiune a Greciei din punct de vedere turistic! Cele 3 brațe (Kassandra, Sithonia si Muntele Athos) sunt scaldate de apele Mării Egee. Brațul Kassandra, cu stațiunile emblematice Pefkohori, Hanioti, Kriopigi este ideal pentru cei care visează la soare și relaxare, cât și pentru cei care vor o vacanță activă.
✓ Te poți bucura de cele mai curate ape din Grecia! Halkidiki nu are râuri, motiv pentru care marea ce înconjoară peninsula este una dintre cele mai limpezi ape.
✓ Poți alege dintr-o multitudine de excursii opționale: vizită la spectaculoasele mănăstiri de pe stânci de la Meteora, croazieră la Muntele Athos, croazieră în golful Toroneos, Petralona și Mormântul Părintelui Paisie.
✓ Doar în Halkidiki poți vizita Parcul lui Aristotel, cu exponate interactive, ilustrând teoriile celebrului fizician. De asemenea, nu rata vizitarea satului Afitos - un sătuc tipic grecesc, care își păstrează farmecul secolului trecut.
✓ Poți participa la Festivalul Sardinelor, cu prepararte marine specifice zonei – doar în mijlocul lunii iulie!

 

 

 

De ce să alegi o vacanță în Bulgaria cu autocarul

 

✓ Îți oferim cele mai bune tarife la cazare! Avem parteneriate directe cu tour operatori locali din Bulgaria, dar și parteneriate cu tour operatorii germani. Am selectat pentru tine cele mai bune hoteluri raport calitate/preț. Ai siguranța unor cazări de calitate, potrivite așteptărilor tale!
✓ Beneficiezi de cele mai bune servicii all inclusive, la prețuri accesibile, litoralul bulgăresc fiind foarte aproape de granița cu România.
 Ai parte de o varietate de stațiuni, potrivite pentru toate categoriile de turiști: care vor liniște, distracție, dar și pentru familiile cu copii, datorită facilităților puse la dispoziție de hoteluri și a aqua park-urilor.
✓ Te poți bucura de plaje foarte bine amenajate! Majoritatea sunt încadrate în categoria Blue Flag.
✓ Poți combina relaxarea cu vizitarea și îți putem pune la dispoziție toate informațiile cu privire la excursiile și obiectivele principale. Pe lângă activitățile de relaxare și distracție, împrejurimile litoralului Bulgariei merită să fie descoperite.

 

 

 

De ce să alegi o vacanță în Costa Brava, Spania cu avionul?

 

✓ Poți vizita Barcelona! Regiunea Costa Brava este situată la doar 1 oră distanță cu mașina față de Barcelona și este ideală pentru cei care își doresc, pe lângă o vacanță la mare pe coasta de est a Spaniei, să viziteze și Barcelona, capitala Cataloniei, numita și Orasul lui Gaudi.
✓ Poți opta pentru o multitudine de excursii opționale, precum:excursia la Montserrat, Girona- Dali-Empuria Brava, Barcelona-Gaudi, Principatul Andorra, spectacol de flamenco.
✓ Te poți bucura de aproximativ 200 km de litoral cu plaje excelente și cadru natural mediteranean, deosebit! Stațiuni precum Blanes, Tossa de Mar, Lloret de Mar și Calella, sunt foarte bine dezvoltate și îți vor oferi ocazia să experiementezi o vacanță completă, cu un iz iberic autentic.

 

✓ Poți savura mese delicioase în restaurantele și bucătăriile decorate cu stele Michelin! Nu rata delicatesa locală: calamar suculent gătit în propria sa cerneală.

 

 

 

 

Se spune că fiecare destinație pe care o explorăm este un bun prilej de a ne reinventa și de a ne oferi o nouă perspectivă asupra lucrurilor. Astfel, pentru vacanța de vară 2020 vă propunem să explorați un număr cât mai mare de destinații, să vă îmbogățiți cultural, dar și albumele cu amintiri.
Lăsați-vă inspirați de frumusețea fiecărei destinații și porniți într-o vacanță marca Filadelfia Turism! Pe curând, dragi iubitori de călătorii.

Lasa un comentariu

Solicita oferta