De ce să alegi Maldive ca destinație de vacanță în 2021

Un sejur in Maldive este o experiență de neuitat. Orice călătorie lasă în urmă amintiri plăcute, însă această destinație exotică este atât de inedită, încât va avea cu siguranță un impact memorabil asupra ta.
 
O vacanță la Ecuator
 
Arhipelagul Maldive este situat de ambele părți ale Ecuatorului, în sud-vestul Republicii Sri Lanka. Arhipelagul este format din 26 de atoli de corali, alcătuiți dintr-un total de 1192 de insule. Aproximativ un sfert sunt locuite și au pe ele stațiuni turistice.
 
Insulele Maldive sunt situate la o distanță de aproximativ 3500 km față de România. Un zbor până în capitala Arhipelagului (Male) poate dura chiar și 12 ore, în funcție de escală. Din capitală vei fi transportat la hotel cu barca sau cu hidroavionul.
 
Tip: Îți recomandăm să optezi pentru transferul de la aeroport, la hotel cu hidroavionul. Vei avea astfel ocazia să te bucuri de o panoramă inedită și să faci fotografii de vacanță cu care te vei putea mândri.
 
În Maldive anotimpurile sunt pe dos
 
Se spune că vara începe iarna în Maldive. De fapt este impropriu spus ”iarnă”, căci la Ecuator, iernile constau în temperaturi de 25-30 de grade Celsius și ploi abundente. Cert este că atunci când debutează iarna în România se deschide și sezonul turistic în Maldive.
 
Tip: Insulele Maldive sunt caracterizate printr-un climat tropical-musonic. Asta înseamnă că cea mai bună perioadă pentru a vizita arhipelagul este Decembrie - Aprilie, atunci când este sezonul uscat, iar ploile sunt mai rare.
 
Excursii opționale inedite în Maldive
 
Ți-am spus că va fi o vacanță de neuitat, nu? Dacă tot ai parcurs mii de kilometri pentru a ajunge la destinație, ar fi păcat să nu lași inhibițiile deoparte și să ieși din zona de confort măcar acum. Vei avea destule ocazii să o faci.
 
1. Scufundări cu rechinii la Rasdhoo Maldivaru (Capul rechinilor ciocan) îți va oferi ocazia să înoți în siguranță alături de rechini și pisicile de mare.
2. Snorkeling lângă reciful de corali este o altă experiență pe care nu trebuie să o ratezi. Apele limpezi îți oferă o imagine spectaculoasă a coralilor și a peștilor tropicali.
3. O excursie de o zi în Male pentru a vizita Moscheea de Corali, Muzeul Național, Piața de pește, Parcul Sultan și alte obiective turistice care stău mărturie trecutului istoric diversificat al capitalei.
4. La pescuit pe mal sau în larg este o modalitate mai liniștită de a rupe programul zilnic de stat la plajă. Nu-ți fă griji, nu va trebui să pui și undița în bagaj, organizatorii îți pun la dispoziție tot echipamentul.
5. O mini croazieră în jurul insulelor îți va permite să observi delfinii și să te bucuri de apus așa cum nu l-ai mai văzut.
 
Alege un sejur exotic 2021 în Maldive cu Filadelfia Turism
 
Cu noi ai parte de cele mai bune oferte de cazare. Hotelurile sunt atent verificate la fața locului de către echipele Filadelfia Turism și Ruefa Escape Travel.
 
Ofertele noastre au toate taxele incluse, inclusiv cele de aeroport și transfer. În plus, călătorind cu noi vei beneficia și de asistență turistică în limba engleză.
 
Ce trebuie să știi despre vacanța în Maldive
 
  • Pentru că este o destinație sigură, având înregistrate de la începutul pandemiei aproximativ 15.000 de cazuri, vei avea nevoie de testul Rt-PCR pentru a călători în Maldive, conform condițiilor de călătorie în vigoare la sfârșitul lunii Ianuarie.
  •  Dacă optezi pentru excursii opționale, va trebui să porți masca de protecție. La fel vor face și ghizii care te însoțesc.
  •  Este indicat să ai la tine și bani numerar (de preferat în dolari americani), deoarece bancomatele sunt puține, iar situațiile neprevăzute pot să apară.
  •  Cumpără de acasă unul sau mai multe adaptoare pentru priză, deoarece sistemul din Maldive este diferit, iar adaptoarele sunt mai scumpe la fața locului.
Consultanții de vacanță Filadelfia Turism te vor ajuta să închei cu ușurință și fără bătăi de cap toate formalitățile, astfel încât să te poți bucura de concediul tău. Suntem la un click distanță.

Lasa un comentariu

Solicita oferta