Pregătește-ți vacanța în Grecia pentru vara 2020

 

O vorbă din popor spune că este înțelept să-ți faci vara sanie și iarna car. Prin analogie, putem spune că este mai bine să-ți planifici vacanța de vară în timpul sezonului rece. De ce? Pentru că în această perioadă, lansăm ofertele First Minute la Vacanța în Grecia 2020.

 

Asta înseamnă că dacă îți faci rezervarea acum, poți beneficia de reduceri de până la 43%. Vei avea astfel acces nu doar la oferte ieftine, dar și la cazările noastre exclusive din Thassos și Riviera Olimpului.

 

Și dacă prețul nu este un motiv suficient pentru tine, îți aducem încă 5 argumente care te vor convinge să alegi această destinație pentru vacanța de vară 2020.

 

Clima

 

Evident că nimeni nu-și dorește să-și petreacă vacanța de vară în ploaie sau în frig. Dar parcă nici canicula nu e bună atunci când vrei să-ți petreci zilele la plajă. La mijlocul acestor extreme se află Grecia.

 

Cu un climat mediteranean, Grecia se bucură de ierni blânde și veri călduroase. Sezonul estival se întinde timp de 5 luni și are temeperaturi medii cuprinse între 19 si 26 de Grade Celsius. Deși cea mai călduroasă, luna august este și cea mai aglomerată.

 

 

 

 

Plajele

 

Ca pentru oricare altă destinație mediteraneană, plajele sunt cartea de vizită a Greciei. Cu peste 15.000 km de coastă și peste 1200 de insule, opțiunile pe care vacanța în Grecia 2020 le oferă turiștilor sunt nelimitate.

 

Doar pe insula Thassos veți găsi 55 de plaje. Plaja de marmură este cea mai renumită, datorită faptului că este acoperită cu mici pietricele din marmură. Insula de Smarald oferă, însă, plaje și pentru familii, pentru nudiști sau bucăți mai izolate de litoral.

 

Mâncarea

 

Nu degeabă grecii sunt considerați printre cele mai longevive popoare din lume. Dieta lor bogată în pește, ulei de măsline și legume proaspete i-a ajutat pe mulți eleni să treacă de vârsta de 100 ani.

 

Bucătăria grecească este o altă emblemă pentru această destinație turistică. Salate, ciorbe, fripturi, toate sunt îmbogățite cu ulei de măsline și însoțite obligatoriu de un pahar de vin roșu sau un pahar de ouzo.

 

 

 

Oamenii

 

V-am spus că grecii sunt longevivi. Dieta lor nu este singurul motiv, însă. Stilul de viață relaxat și caracterul lor prietenos este un alt secret al longevității. Aceste calități i-au transformat și în gazde desăvârșite.

 

Ce poate fi mai plăcut decât să fii întâmpinat de oameni senini și primitori atunci când te afli în vacanță.

 

Proximitatea

 

Da, și distanța este un factor pe care trebuie să-l iei în calcul, pentru a te bucura la maximum de cele 2 săptămâni de concediu din timpul verii. Indiferent dacă alegi să călătorești cu autocarul, cu avionul sau mașina personală, vei ajunge destul de repede în Grecia.

 

Dacă alegi ofertele First Minute în Grecia de la Filadelfia Turism, ai inclus transportul cu autocare de ultimă generație. Vei putea astfel călători confortabil și în siguranță spre destinația ta de vacanță.

 

 

 

La noi poți găsi pachete cu 7 nopți de cazare și transport cu autocarul, de la 130 Euro de persoană. Vezi toate ofertele Filadelfia Turism pentru vacanța în Grecia 2020 aici. Și nu uita: fă-ți rezervarea acum, pentru a beneficia de reducerile de până la 43%!

 

Pe curând dragi iubitori de călătorii!

Lasa un comentariu

Solicita oferta