Recomandările Filadelfia Turism pentru luna de miere în Phuket, Thailanda

 

Uneori este bine să nu înoți contra curentului. Iar luna de miere este unul dintre acele momente unice în viață, când vei vrea să te bucuri de liniște și relaxare alături de partenerul/a ta. Așa că îți recomandăm să alegi calea bătătorită atunci când vine vorba despre vacanță de după nuntă.

 

Una dintre destinațiile consacrate pentru cei proaspăt căsătoriți este și Thailanda. Și dacă va fi să te documentezi puțin despre insula pe care o vei alege pentru luna ta de miere, cu siguranță vei da și peste Phuket. Este de altfel și cea mai mare dintre cele peste 1400 de insule thailandeze, dar și cea mai dezvoltată din punct de vedere turistic.

 

 

 

Big Buddha

 

Unul dintre cele mai emblematice obiective turistice din Phuket. Statuia din marmură are o înălțime de 45 de metri și este înconjurată de o zonă de belvedere, care oferă o panoramă de 360 de grade asupra insulei. Marele Buddha este amplasat pe Dealurile Nakkerd. Accesul la incinta din preajma statuii se face doar cu o ținută corespunzătoare (exclus pantalonii scurți).

 

Punctul de observație Karon

 

Este locul ideal pentru acele fotografii reușite din vacanță. Platoul este amplasat la 10 minute distanță cu mașina de la Plaja Kata. De acolo vă puteți bucura de o priveliște superbă asupra Mării Andaman și a 3 plaje din jurul insulei. Veți găsi și un chioșc cu gustări, dar și o zonă acoperită, cu bănci și mese.

 

 

 

Patong Beach

 

Este plaja vedetă a insulei. Situată în partea vestică, această fâșie de 2.8 km de litoral este renumită pentru viața de noapte. Nisipul fin și apa caldă completează acest decor idilic, care vă va oferi multe ore de relaxare în timpul lunii voastre de miere din Phuket.

 

Bangla Road

 

Pe Bangla Road poți ajunge sau pleca de pe Patong Beach. Această stradă, cu doar 400 metri lungime, prinde viață după lăsarea serii. Neoanele localurilor luminează calea petrecăreților de pe Bangla. Dacă sunteți în căutare de distracție vă recomandăm cluburile Illuzion sau Funk, pentru evenimentele excelente pe care le organizează.

 

 

 

Excursii opționale în Phuket

 

Iar dacă nu ai chef de prea multe bătăi de cap, cu ore de vizitare, taxe de acces, transport și alte detalii, poți opta pentru o excursie opțională, care îți va oferi acces la toate obiectivele turistice interesante de pe și din jurul insulei. De exemplu, pentru doar 30 de euro, vă puteți bucura de un tur al orașului Phuket, care cuprinde sanctuarul elefanților, cel al tigrilor, fabrica de alune, templul Chalong și alte obiective turistice deosebite.

 

Pentru cei care-și doresc o experiența inedită, într-o destinație tropicală de vacanță, am pregătit oferte în Phuket, cu zbor din Cluj-Napoca. Pentru rezervări sau alte informații, nu ezitați să ne contactați.

 

Pe curând, dragi iubitori de călătorii!

Lasa un comentariu

Solicita oferta