Cele mai romantice destinații pentru vacanța de Valentine`s Day

 

O sărbătoare dedicată iubirii nu ar avea cum să fie altfel decât frumoasă. Și cum să poți sărbători Valentine`s Day mai frumos decât printr-o călătorie alături de persoana iubită. O mini vacanță poate fi un cadou deosebit pentru partenerul tău. Evident că nu o să poți călători oriunde, de aceea îți sugerăm câteva destinații romantice.

 

Roma - orașul etern

 

Când te gândești la Italia îți vin în minte exuberanța latină, mâncarea mediteraneană și Roma încârcată de istorie. Cele trei elemente se combină pentru a crea cadrul ideal al unei escapade romantice. Capitala Italiei este o metropolă fermecătoare, în care te poți ”pierde” ore în șir. Poți să dai o raită prin magazinele de moda de pe Via Condotti și să te opresti la o cafea sau ”un gelatto” în Piazza del Popolo.

 

O vacanță de Valentine`s Day în Roma cu Filadelfia Turism vă va costa aproximativ 200 euro. Pentru această sumă aveți plătit biletul de avion și taxa de aeroport. Tariful include 3 nopți de cazare, cu mic dejun la Tempio di Pallade 3*. Hotelul este situat la 600 metri distanță față de stația de metrou Manzoni și la 10 minute de mers pe jos față de Gara Termini. În apropiere se află bazilicile Santa Maria Maggiore și San Giovanni.

 

Veneția - orașul măștilor

 

”Orașul plutitor” este sinonim cu romantismul. Îmbinarea dintre apă și uscat creează un puternic contrast, care a atras călătorii încă din secolul XIV. Dacă vreți să vedeți Veneția așa cum a fost menit să fie văzută, trebuie să rezervați o gondolă pentru un tur al canalelor. În rest, veți găsi sufletul ”Serenissima” în Piazza San Marco. Cu toate că poate părea puțin aglomerată, piața este mărginită de Basilica San Marco, Palazzo Ducale, Museo Correr și altele.

 

O vacanță de Valentine`s Day în Veneția vă va costa între 250 și 300 euro. Pentru acești bani veți beneficia de transport dus-întors cu avionul, cu taxa de aeroport inclusă. Tariful include 3 nopți de cazare la un hotel de 3 sau 4 stele, în funcție de distanța față de centrul orașului. Pentru acest preț poți găsi cazare în camere mobilate modern, cu aer condiționat și Wi-Fi. Iar dacă hotelul nu are restaurant, nu vei avea mult de căutat pentru un local în care să poți servi masa.

 

 
Paris - orașul iubirii

 

Cu toate că nu este apelativul oficial, capitala Franței este cunoscută printre îndrăgostiți drept ”orașul iubirii”. Orice vizită la Paris trebuie să cuprindă o plimbare pe Champs Èlysèes, până la Arc de Triomphe. Te poți opri la Cafe George V pentru o cafea și o prăjitură, care te vor costa aproximativ 15 euro. Nu trebuie să lipsească nici o urcare până în vârful Tour Eiffel și o vizită la Zidul Iubirii din Montmartre, pentru o poză romantică.

 

O vacanță de Valentine`s Day la Paris poate depăși 300 euro. În schimbul acestei sume, însă, veți călători cu avionul, dus-întors și veți beneficia de cazare în centrul capitalei Franței, la doar 30 minute  distanță față de aeroport. Prețul include 4 nopți de cazare, cu mic dejun, la un hotel de 2 stele. Pentru o cameră dublă, mobilată modern, într-un hotel de 3 stele situat în apropierea cartierului Montmartre veți plăti aproximativ 370 euro de persoană.

 

 
Barcelona - orașul albastru

 

Orașul lui Gaudi a fost asemuit cu un uriaș care stă cu picioarele în apă și se sprijină pe dealurile din apropiere. Dacă-i întrebi pe cei care i-au călcat străzile umbroase ce culoare are Barcelona, mulți îți vor spune că albastră. Capitala Cataloniei este al doilea oraș ca mărime din Spania, după Madrid. Pentru 26 euro poți face un tur cu un autobuz supraetajat. Este cea mai bună modalitate de a vedea principalele obiective turistice, mai ales că poți coborî când vrei din autobuz, iar pentru a te urca înapoi nu trebuie să mai plătești.

 

Dacă ești sătul de autobuz, poți face o plimbare pe La Rambla. Pietonalul mărginit de copaci are 1.2 km lungime și este cea mai populară stradă pentru turiști. Acolo vei putea întâlni artiști, comercianți ambluanți, restaurante și cafenele.

 

O vacanță de Valentine`s Day în Barcelona te va costa între 250 și 350 euro. Pentru această sumă îți poți găsi cazare în centrul metropolei sau în imediata vecinătate a plajei. Banii vor ajunge pentru 3 nopți de cazare, cu mic dejun, la Sunotel Aston 3*. Ai inclus și transportul cu avionul.

 

 
Santorini - cea mai frumoasă

 

Înainte de a fi botezată cu numele actual, insula era cunoscută drept Kallista, care se traduce prin ”cea mai frumoasă”. Santorini a ieșit pe locul 5 într-un top al celor mai romatice insule din lume. Poți să te relaxezi pe plajele vulcanice, colorate în roșu, alb sau negru. Puteți gusta preparatele marine servite în Naoussa și să încheiați ziua cu un cocktail, pe terasa de la Franco`s.

 

O vacanță de Valentine`s Day în Santorini te poate costa de la 600 euro pentru două persoane. Banii îți asigură transportul dus-întors cu avionul și cazare la o vilă de la marginea golfului vulcanic.

 

 

Dacă nu sunteți hotărâți ce să alegeți ne puteți contacta pentru o ofertă personalizată. Pe curând, dragi iubitori de călătorii.

Lasa un comentariu

Solicita oferta