Zodiacul insulelor grecești - partea I

Poate părea copleșitor să alegi stațiunea potrivită pentru o vacanta in Grecia. Cu aproape 6000 de insule, Republica Elenă este una dintre cele mai cele mai prolifice destinații turistice mediteraneene.

Tocmai de aceea ne-am gândit să-ți ușurăm decizia cu câteva argumente inedite referitoare la insula potrivită pentru concediul tău la Medierană.

 
Berbec - Zakynthos
 

Berbecii sunt caracterizați că deschizători de drumuri. Reprezentanții acestei zodii sunt cutezători și iubesc experiențele inedite de călătorie.

Zakynthos este una dintre insulele grecești potrivite iubitorilor de călătorii pentru care statul la plajă poate deveni plictisitor. Insula adăpostește Golful Piraților, cu Navagio Beach (Plaja Naufragiului), una dintre cele mai fotografiate plaje din lume.

 
Taur- Mykonos
 

Taurii sunt iubitori de confort și lux. Reprezentanții acestei zodii sunt ființe sociale, care se simt cel mai bine atunci când sunt înconjurați de prieteni sau alți iubitori de călători.

Mykonos este insula potrivită taurilor. Supranumită ”Ibiza Greciei”, insula este înțesată de petreceri și cluburi la modă, care dau naștere cu ușurință unor noi prietenii.

 
Gemeni - Thassos
 

Gemenii sunt caracterizați prin firea lor duală, iubitoare de mare și munte, de localuri înțesate cu turiști și de plaje pustii. Reprezentanții acestei zodii au nevoie de o vacanță plină cu activități, care să îmbine stările de relaxare, cu cele de încântare.

Thassos este insula potrivită gemenilor. Insula de Smarald adăpostește 55 de plaje inedite, printre care și celebra Plajă de Marmură (Saliara). Un sejur in Thassos oferă oaspeților posiblitatea de a face drumeții, de a explora ruinele civilizațiilor antice, de a gusta aromele elene și a de te bucura de liniște.

 
Rac - Corfu
 

Racii sunt firi mai sentimentale, care se atașează cu ușurință de locurile pe care le vizitează. Reprezentanții acestei zodii iubesc să experimenteze din plin cultura destinațiilor de vacanță.

Corfu este insula în care racii vor putea experimenta valorile grecești autentice. Locuitorii acestei insule și-au păstrat cu sfințenie tradițiile, capitala insulei fiind inclusă în totalitate în patrimoniul mondial UNESCO. Corfu este considerată totodată și cea mai verde insulă a Greciei, cu peste 4 milioane de măslini, care generează 3% din producția mondială de ulei de măsline.

 
Leu - Santorini
 

Leii adoră să fie centrul atenției și iubesc destinațiile exclusiviste de vacanță. Reprezentanții acestei zodii vor căută mereu să călătorească acolo unde își pot pune mai bine în valoare personalitatea lor extravagantă.

Santorini este cu siguranță o insulă în care leii se vor simți răsfățați. Clădirile albe cu domuri albastre, emblematice pentru Grecia, au câștigat acestei insule titlul de cea mai romantică. Cocktail-uri la apusul soarelui, preparate gourmet și decoruri spectaculoase sunt ingredientele unei vacanțe de neuitat.

 
Fecioară - Rhodos
 

Fecioarele iubesc o vacanță planificată meticulos. Rareori reprezentanții acestei zodii vor alege o destinație de călătorie doar pentru a putea lenevi fără să fie deranjați. Vor căuta mai degrabă un sejur care să le satisfacă setea de cunoaștere.

Rhodos este una dintre insulele care le vor oferi celor născuți în zodia Fecioară o abundență de vestigii istorice și comori arhitecturale care așteaptă să fie descoperite de călătorii curioși. Supranumită și ”Insula Soarelui”, Rhodos adăpostește unele dintre cele mai râvnite plaje grecești, precum Lindos, Agathi sau Elli.

 
 
 
 

Rămâneți alături de noi. În curând vom completa și cealaltă jumătate a Zodiacului Insulelor Grecești. Între timp puteți folosi site-ul nostru pentru a căuta destinația potrivită, dintre cele peste 150.000 de oferte de vacanță în toate colțurile lumii.

Pe curând, dragi iubitori de călătorii!

Lasa un comentariu

Solicita oferta