Solicita o oferta
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Regulament Campanie - Castiga o Vacanta in Grecia

REGULAMENT PROMOTIE
Cumpara orice pachet turistic de la Filadelfia Turism in perioada 06.07-14.08.2020 si poti castiga o vacanta in Grecia pentru sezon 2021!

  1. ORGANIZATORUL 

Organizatorul promotiei “Cumpara orice pachet turistic de la Filadelfia Turism in perioada 06.07 - 14.06.2020 si poti castiga o vacanta in Grecia pentru sezon 2021!” este FILADELFIA TOUROPERARE GO SRL, cu sediul în Bistrița, Calea Moldovei nr. 18, județul Bistrița-Năsăud, România, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J6/161/2015, cod de identificare fiscala RO 34282194 (denumit în continuare „Organizator”).

Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica sau schimba regulamentul,  sa il intrerupa sau sa-i limiteze aplicabilitatea catre anumiti indivizi, grupuri de indivizi, fara o notificare prealabila catre utilizatorii sau clientii agentiei.

 2. OBIECTUL REGULAMENTULUI

Clientii agentiilor Filadelfia Turism din Romania si ai platformei de comert online www. filadelfiaturism.ro, care achizitioneaza in perioada 06 iulie - 14 august un pachet turistic de la Filadelfia Turism vor intra automat intr-o tombola unde pot castiga un sejur In Grecia, pentru sezon de vara 2021.

Pentru a putea participa la promotie, clientii sunt obligati sa respecte toate prevederile prezentului regulament.

 3. DREPTURI SI CONDITII DE PARTICIPARE 

Promotia este accesibial tuturor persoanelor fizice, indiferent de naționalitate, domiciliu, rasă, sex sau religie, care respectă prezentul regulament și care îndeplinesc următoarele cerințe: sunt rezidente în România și au peste 18 ani.

La acesta Promotie nu pot participa angajați ai Organizatorului și ai tuturor celorlalte companii implicate în această acțiune, precum și rudele de gradul I ale acestora. 

Participarea la acest promotie are valoare de acceptare integrală, liber consimțită și în afara oricărei constrângeri a prevederilor prezentului regulament. 

Dreptul de participare la promotie este anulat automat în situația în care o persoană furnizează date sau informații false, eronate sau necorespunzătoare în completarea datelor personale.

Organizatorul își rezervă dreptul de a descalifica participanții care încearcă fraudarea promotiei. 

4. PROTECȚIA DATELOR PERSONALE 

Tuturor participanților le sunt garantate drepturile, în conformitate cu Legea 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a se adresa. 

Pentru exercitarea drepturilor sus mentionate, persoana implicata poate solicita acest lucru Organizatorului printr-o cerere scrisa, datata si semnata.

Organizatorul este obligat sa comunice masurile luate si daca este cazul, numele tertului caruia I-au fost dezvaluite datele personale privind persoana implicata, in termen de 10 zile de la primirea cererii. Organizatorul se obliga ca, la prima comunicare in scris pe care o va avea cu persoanele din baza de date creata in acest mod, va aduce la cunostinta drepturile conforme cu legile privind protectia datelor cu caracter personal.

Daca participantii nu solicita in scris altfel, acestia sunt de acord cu colectarea si utilizarea informatiilor personale de catre Organizator in modul prezentat in paragraful anterior. In orice moment participantii isi pot retrage acordul privind utilizarea datelor persoanle sau primirea oricaror informatii sau corespondente printr-o cerere intocmita in forma scrisa, trimisa pe adresa Organizatorului.

FILADELFIA TOUROPERARE GO SRL, este operator de date cu caracter personal inregistrat sub nr.15469. ”Scopul activitati specifice agentiilor de voiaj si turism".

5. MECANISMUL PROMOTIEI 

Promotia se va desfasura in perioada 06 iulie - 14  august 2020 cu indeplinirea urmatoarele conditii:

Toate persoanele care cumpara un pachet turistic din agentiile Filadelfia Turism sau de pe site-ul www.filadelfiaturism.ro, vor intra automat intr-o tombola unde pot castiga un sejur In Grecia, pentru sezon 2021.

Pachetele turistice achizitionate in perioada 06 iulie - 14  august 2020 trebuie sa fie rezervari noi si nu achizitionate pe baza de credit/voucher Filadelfia Turism.

Detalii premiu:
O vacanta pentru 2 persoane in Grecia, 7 nopți de cazare cu demipensiune la Hotel Konstantin 3* din Riviera Olimpului, in luna septembrie 2021.

Premiul oferit nu include alte servicii fata de cele mentionate in acest regulament. Pentru orice alte servicii solicitate, acestea se vor oferi contra cost, in functie de tarifele valabile in momentul solicitarii.

Premiul este in valoare aproximativa de 700 euro.
Premiul nu poate fi revendicat in bani.
Premiul este transmisibil, in cazul in care castigatorul nu poate sa isi revendice premiul acesta poate sa il ofere unor rude, prieteni, cunostinte.


6. INCETAREA PROMOTIEI  SI ANUNTAREA CASTIGATORULUI

Prezenta campanie va înceta de drept la data de 14 august 2020, ora 24.00 si poate înceta înainte de termen numai în cazul producerii unui eveniment de forță majoră - de natură a face imposibilă derularea. 

Extragerea castigatorului se va face in intervalul 17-21 august 2020 prin intermediul platformei random.org
Castigatorul va fi anuntat  pe pagina noastra oficiala de Facebook si prin newsletter, trimis catre baza de abonati Filadelfia Turism.

7. REGULAMENTUL PROMOTIEI

Regulamentul promotiei este disponibil, în mod gratuit, pe site-ul www.filadelfiaturism.ro. Prin participarea la acesta promotie, participanții sunt de acord să se conformeze acestui Regulament. 

8. LITIGII 

În cazul unor litigii apărute între Organizator și participanții la promotie, acestea vor fi soluționate pe cale amiabilă. Dacă nu este posibilă rezolvarea litigiilor pe cale amiabilă, părțile implicate în litigiu vor înainta litigiul spre soluționare instanțelor române competente. 


FILADELFIA TOUROPERARE GO SRL 

Manager Turism                                                       
Lidia Sighiartau