Oferte cazare HOTEL AURORA, Mamaia, Romania

Mamaia, Romania
Mamaia, Cod 900001, Jud Constanta.
pe faleza, la 150 de metri de Teatrul de Vara si zona comerciala Perla vezi pe harta
de la
EUR3200EUR
2 adulti
HOTEL AURORA 2** 
Este situat la intrarea in statiunea Mamaia, pe faleza, la 150 de metri de Teatrul de Vara si zona comerciala Perla.
Hotel Aurora este hotelul cel mai apropiat de Aqua Magic si statia de Telegondola care duce in zona Cazino (50 de metri). La cateva minute de mers pe jos, traversand bulevardul Mamaia, se afla Satul de Vacanta.
Hotel Aurora a fost renovat complet in anul 2008, camerele au mobilier nou, modern si aer conditionat. Datorita dispunerii perpendiculare pe tarmul marii, toate balcoanele camerelor au vedere laterala spre mare

Dotari generale:
339 camere de 2 locuri, restaurant, bar de zi, agentie de turism, birou de schimb valutar, parcare proprie, sala de conferinta
Dotari camere:
Camerele au balcon, aer conditionat, mobilier nou, grup sanitar cu dus complet renovat, televizor, cablu tv, minibar, acces in camere pe baza de cartela magnetica, geamuri termopane si mocheta noua pe jos.
Servicii masa:
Masa poate fi servita in sistem de 'bonuri valorice' in varianta de masa aleasa in restaurantul propriu de categoria a II-a Aurora


  Mic dejun = 40 lei/zi/persoana
  Pranz /Cina= 50/45 lei /zi/persoana


Suma trebuie consumata pana la finalul sejurului si poate fi utilizata doar in urmatoarele utilitati din cadrul Complexului Hotelier Aurora : restaurant, snack bar si piscina.
Preparatele culinare si bauturile comandate la restaurantul Aurora vor fi consumate doar in incinta acestuia.
Restaurantul Aurora, aflat in vecinatatea hotelului, are o capacitate de 600 de locuri si le ofera turistilor o experienta culinara placuta. Restaurantul include si o terasa frumoasa, cu vedere spre mare, si ofera o gama diversificata de specialitati gastronomice inspirate de bucataria romaneasca. Din punct de vedere al dotarilor, restaurantul dispune de aer conditionat, patru ecrane cu plasma si sonorizare de exceptie.
Complexul Hotelier Aurora ofera turistilor sai, in maniera gratuita, accesul la doua piscine ultramoderne pentru adulti si copii. Piscina pentru adulti are acces facil si adancime variabila de la 1.1 la 1.92 metri. Suprafata luciului de apa este de 200 mp. Tratarea apei se face cu sterilizatoare UV, sistem ultrafiltrare si cu minimul de clor cerut de Directia de Sanatate Publica.
Piscina pentru copii are o suprafata de 40 mp si o adancime constanta de 0.78m, pentru a se evita pericolul de accidentare. In plus fata de piscina pentru adulti, cea pentru copii dispune de un sistem de tratare a apei cu Ozon. Finisajele sunt de cea mai buna calitate, din vitroceramica


Va informam ca incepand cu sezonul 2023, se va incasa la receptie in momentul cazarii taxa de statiune, reprezentand 1% din valoarea tarifului de cazare fara T.V.A, pentru fiecare noapte de cazare conform HCL NR. 614/27.12.2022REGULILE CARE TREBUIE RESPECTATE DE CLIENCaI LA MICUL DEJUN
I. Accesul clientilor in restaurant Ia micul dejun este permis daca au achitat contravaloarea acestuia la cazare sau urmeaza sa il achite in restaurant.
2.        Pentru copiii mai mici de 5 ani, se va achita pentru micul dejun suma de IO lei/zi. Pentru copiii cu varsta  cuprinsa intre 5-12 ani se va achita jumatate din valoarea micului dejun, iar copii peste 12 ani suma integrala. Personalul restaurantului are dreptul sa solicite certificatul de nastere al copiilor cu varsta cuprinsa intre 0-12 ani.
3.        Plata se face numerar sau cu card bancar. Clientii sunt obligati sa isi pastreze bonul fiscal pana Ia plecare.
4.        In cazul persoanelor minore, accesul este permis in compania unui adult, iar din motive de siguranta, parintii sunt obligati sa supravegheze activitatea copiilor.
5.        Pentru copii care nu vin la masa restaurantul nu are obligatia de a da la pachet micul dejun.
6.        Fiecare client va servi micul dejun o singura data ( a nu se confunda micul dejun bufet suedez cu all inclusive)
7.        Este interzisa iesirea din restaurant cu vesela, tacamuri, mancare sau alte produse alimentare. Este permis a se lua caserola numai daca se anunta inainte de intrarea in restaurant cazul vreunei persoane care nu se poate deplasa.
8.        Nu este permis accesul cu genti, rucsace, articole de plaja, sacose, mancare si/sau bauturi din afara locatei. Toate acestea vor fi lasate Ia cuseta.
9.        Pentru a minimiza circulatia clientilor in interiorul restaurantului.este interzis consumul de produse stand in picioare.
IO. Clientii vor manifesta decenta si respect in tinuta SJ in comportament fata de ceilalti clienti si fata de angajatii restaurantului.
II. Este Interzis accesul clientilor aflat in stare de ebrietate sau care prezinta simptome asociate consumului de droguri/substante interzise.
12. Fumatul este strict interzis, exceptie facand tigarile electronice . Exista o zona amenajata ca 'spatiu pentru fumatori.
13. Restaurantul nu raspunde de obiectele clientilor lasate nesupravegheate, pierdute sau deteriorate.
14. NU este permisa fotografierea sau filmarea in incinta restaurantului fara acordul managerului de serviciu. 15. Accesul clientilor poate fi revocat in situatii de perturbare a celorlalti clienti, a activitatii localului sau in cazul incalcarii unor reguli de conduita, a unor prevederi legale. ( ex: consumul de substante interzise, fumatul, etc.)
16.  Este Interzisa schimbarea micului dejun in bonuri valorice, exceptie facand plecarea de urgenta din hotel sau invaliditate partiala a vreunui client.
17.  Clientii sunt rugati sa urmeze intocmai instructiunile personalului.
ae Pentru eventuale plangeri si sesizari, va rugam sa va adresat managerului de serviciu.Regulament  privind  accesul Cai utilizarea piscinelor  ae           Accesul in incinta Complexului  Piscina  Aurora este rezervat in exclusivitate oaspeCailor hotelului  Aurora Cai se face numai pe baza brCarilor de identificare primite la recepCaia hotelului. Se vor respecta normele legale in vigoare.
ae           AdministraCaia  Complexului  Piscina  Aurora iCai rezerv dreptul de a selecta clientela.  
ae           Efectuarea duCaului este  obligatorie inainte  de intrarea in bazine. 
ae           Ocuparea Caezlongurilor se face exclusiv de ctre adulCai.
ae           Este interzis rezervarea Caezlongurilor prin intermediul prosoapelor sau  articolelor vestimentare. AdministraCaia iCai rezerv dreptul de a le ridica.
ae           Accesul la grupurile sanitare se face doar folosind incalCaminte adecvat.
ae           Este interzis accesul in Complex al persoanelor aflate sub influenCaa buturilor alcoolice, cu aspect  necorespunztor sau in haine murdare. 
ae           Este interzis accesul in Complex cu produse alimentare Cai/sau buturi procurate din exteriorul acestuia. 
ae           Este interzis intrarea in bazine cu produse alimentare Cai/sau buturi.
e           Este interzis accesul in incinta Complexului Piscina Aurora al persoanelor cu plgi deschise, dermatite, dermatoze (boli de piele) sau boli transmisibile. Unitatea iCai rezerv dreptul de a refuza accesul persoanelor care prezint afecCaiuni ale pielii.
ae           AfecCaiunile de sntate nedeclarate sau ascunse exonereaz administraCaia Complexului Piscina  Aurora de orice responsabilitate.
ae           Este strict interzis fumatul  si  sritul in bazin.
ae           TuriCatii care folosesc piscinele o fac pe propria rspundere. Societatea care administreaz Complexul Piscina Aurora nu rspunde de eventualele accidente Cai de consecinCaele acestora.
ae           PrinCaii sunt rspunztori de siguranCaa copiilor  pe care ii insoCaesc.
ae           Este strict interzis accesul in bazine al minorilor neinsoCaiCai sau nesupravegheaCai.
ae           Intrarea in bazine se face numai in costum de baie; nu este permis intrarea in bazine in Cainuta de strad. Persoanele care nu respect aceast regul vor fi evacuate din Complex .
ae           Nu este permis accesul in Complex cu animale de companie .
ae           Nu rspundem de lucrurile personale sau obiectele de valoare lsate nesupravegheate, cAet Cai de cele uitate sau pierdute.
ae           Orice litigiu sau neinCaelegere vor fi rezolvate pe cale amiabil intre prCai, iar in cazul nerezolvrii acestora, litigiile vor fi soluCaionate in instanCa.
ae           Deteriorarea bunurilor Complexului atrage dupa sine imputarea persoanelor care au cauzat acest lucru. Refuzul de a suporta pagubele produse prin utilizarea defectuoas sau distrugerea dotrilor, echipamentelor, spaCaiilor sau oricror alte bunuri puse la dispoziCaie, atrage dup sine consecinCaele prevzute de reglementrile Cai legislaCaia in vigoare.
ae           TuriCatii care intr in Complexul Piscina Aurora sunt de acord cu respectarea prezentului regulament. Persoanele care nu respect acest regulament  vor fi evacuate din Complex Cai sancCaionate, dup caz. INFORMACaII
ae           AdAencimea maxim a piscinei pentru adulCai este de 1,92 m.
ae           AdAencimea maxim a piscinei pentru copii este de 0,78 m.

vezi mai multe

Hotel facilities

Aer conditionat
Loc de joaca
Parcare
Piscina exterioara
Restaurant
Wi-Fi

vezi mai mult

Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostrii sau de pe site-urile de prezentare ale acestora. Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii. Incercam zilnic sa actualizam aceste informatii, dar nu garantam ca sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare sau sa cereti informatii actualizate agentiei noastre.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment!

Solicita oferta