FILADELFIA TURISM

Adresa: B-dul Decebal nr. 17/4
Nr. Reg. Com.: J6/161/2015
CUI: RO 34282194

Brevet Turism: 21071 din 22.05.2012
Cont Lei: RO50RZBR0000060018125592
Cont Euro: RO28RZBR0000060018125600
Banca: Raiffeisen Bank

Tel. mobil: 0749 010 305
E-mail: rezervarionline@filadelfiaturism.ro

Despre noi

Povestea noastră


Povestea noastră a început în 2008, atunci când a fost fondată Filadelfia Turism de către Ioan și Lidia Sighiartău, din pasiune pentru vacanțe la superlativ.


 

                 Am intrat astfel în familia Filadelfia Group, alături de Tabita Tour, PTT Express, Filadelfia International Logistics, DirektAsig și Servoplus.
În cei 13 ani de activitate am devenit turoperatori în cele mai populare destinații de vacanță, precum Grecia, Bulgaria, Israel, Turcia, Thailanda, Maldive, Spania, Austria, România etc.
                 Am ajutat peste 250.000 de iubitori de călătorii să-și împlinească visurile, punându-le la dispoziție peste 150.000 de oferte turistice din toate colțurile lumii.


Avem agenții în Arad, Baia-Mare, Bistrița, Brașov, București, Cluj-Napoca, Sibiu, Oradea și Timișoara.


 

                
În 2016 ne-am completat portofoliul de servicii turistice prin achiziționarea Ruefa Escape Travel. Ni s-au alăturat astfel consultanții de vacanțe specializați în destinații exotice, precum Maldive, Zanzibar, Kenya, Mexic, Republica Dominicană și altele.

Lucrăm doar cu furnizori de servicii turistice de încredere, precum TUI, Dertour, FTI etc.


                


 

Ne bucurăm de sprijinul colegilor de la Tabita Tour, alături de care le asigurăm clienților noștri curse charter săptămânale în Grecia și Bulgaria, dar și circuite, cu autocare de ultimă generație.


 

             


 

Prin intermediul fundației Philanthropia suntem alături de comunitățile din zone defavorizate din jurul lumii, dar și din România. De asemenea, susținem sportivii bistrițeni să facă performanță și ne implicăm în diverse alte acțiuni care susțin o viață sănătoasă.


 

               


Valorile noastre


Fericirea clienților noștri reprezintă succesul nostru. Tocmai de aceea tratăm cu responsabilitate fiecare detaliu al vacanțelor pe care le oferim.
Credem că 
excelența trebuie să caracterizeze serviciile pe care le oferim clienților noștri și produsele pe care le punem la dispoziția partenerilor noștri.
Integritatea este temelia pe care clădim relațiile de încredere cu toți cei care aleg să călătorească cu noi.
Suntem convinși că mereu este loc de mai bine. Este motivul pentru care investim în 
educația continuă a tuturor consultanților noștri de vacanțe.

 

Misiunea noastră

Obiectivul nostru principal este să-ți oferim soluții de călătorie în condiții de excelență și maximă responsabilitate. Îți punem la dispoziție produse diversificate și competitive astfel încât experiența ta să fie una memorabilă. Credem în relații pe termen lung și suntem mereu alături de tine pe tot parcursul decizional, în timpul vacanței și după finalizarea acesteia.

 

Viziunea noastră

Viziunea noastră este să fim lider la nivel național oferind servicii de travel transformaționale pentru cei care doresc calitate și experiențe memorabile. Ne dorim să ”Fii tu oriunde!”. Iar pentru asta vom merge până la capătul lumii alături de tine.


Echipa Filadelfia Turism

Calitatea serviciilor noastre este asigurată și de un personal foarte bine pregătit, focusat pe necesitățile clienților, capabil să creeze, într-un timp foarte scurt, pachetul de vacanță optim pentru fiecare client.Din echipa noastră fac parte: 

  • consultanți de turism, licențiați, care acordă consiliere turistică, identifică și propun soluții personalizate pentru fiecare client în parte, oferind servicii complexe și complete de turism.
  • agenți de ticketing specializați, acreditați IATA, care vă pot oferi variante optime pentru biletul dumneavoastră de avion.

 

             


 Așadar, alege-ne pe noi și îți promitem că vom avea grijă ca împreună să redescoperim super - puterea vacanțelor reușite!

Solicita oferta