Sorteaza dupa

6 rezultate
City Break Bruxelles Belgia

City Break Bruxelles

Pret/ pers./ 3 nopti€ 390
 
 

   AVION

   Mic dejun

City Break 4 zile! Viziteaza Bruxelles - Oras multicultural si multilingv,in care va puteti delecta cu muzee impresionante, ciocolata si stiluri arhitecturale uimitoare!
DETALII
City Break Berlin-Frankfurt Germania - Berlin

City Break Berlin-Frankfurt

Pret/ pers./ 4 nopti€ 380
 
 

   Mic dejun

City Break Berlin-Frankfurt! Orasele germane seduc prin diversitatea extraordinară a atracţiilor turistice, prin bogăţia culturală şi printr-un stil de viaţă dinamic şi totodată destins.
DETALII
City Break Viena Austria - Viena

City Break Viena

Pret/ pers./ 3 nopti€ 393
 
 

   AVION

   Mic dejun

City Break Viena 4 zile cu plecare din Cluj Napoca! Viena este una din cele mai frumoase si mai interesante capitale europene, o capitala a carei istorie ne fascineaza si ne incanta si astazi.
DETALII
City Break Madrid Spania

City Break Madrid

Pret/ pers./ 3 nopti€ 413
 
 

   AVION

   Mic dejun

Capitala Spaniei, Madrid, este cunoscuta pentru viata de noapte tumultuoasa, pentru evenimentele culturale si numarul mare de muzee, dar si ca destinatie ideala de shopping. O atractie majora o reprezinta barurile, restaurantel...
DETALII
City Break Paris Franta

City Break Paris

Pret/ pers./ 3 nopti€ 435
 
 

   AVION

   Mic dejun

City Break Paris 4 zile! Situat pe malurile Senei,Parisul detine numeroase muzee si galerii de arta, fiind cel mai vizitat oras din lume, cu mai mult de 30 de milioane de vizitatori anual.
DETALII
City Break Roma Italia

City Break Roma

Pret/ pers./ 3 nopti€ 380
 
 

   AVION

   Mic dejun

City Break Roma 4 zile! Viziteaza unul dintre cele mai incarcate de istorie orase ale Europei. Orasul etern cum mai este denumita Roma, ascunde importante obiective turistice!
DETALII