Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situat în cartierul Cetate din Alba Iulia, Hotelul Hermes oferă camere spațioase și este la doar 10 minute de mers pe jos de cetatea fortificată Alba Carolina.
Prin amplasarea sa, "Hotel Hermes" îmbina într-un mod util şi comod necesitatea unui confort ridicat cu dinamismul oferit de zona specifică unui mic centru comercial. Nimic din toate acestea nu scade însă din oferta spaţiului ambiental interior care reprezintă practic reţeta completă pentru odihnă, organizarea unor întâlniri de afaceri sau alte evenimente reuşite.
Descriere camere:
Hotelul dispune de 40 de locuri de cazare, internet wireless, bar, room service, restaurant cu o capacitate de 180 de locuri, parcare.
Atractii turistice:
Catedrala Romano-Catolica din Alba Iulia Catedrala Ortodoxa, cunoscuta sub titulatura de Catedrala "Reîntregirii Neamului" Muzeul Unirii Statuia ecvestra a lui Mihai Viteazul Palatul Apor Palatul Arhiepiscopiei Romano-Catolice Fostul Comisariat si Manu-tanta Biblioteca Bathyaneum Sala Unirii
Servicii masa:
Hotelul ofera mic dejun inclus in tariful de cazare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie