Solicita o oferta
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situat la kilometrul zero al orasului , in inima centrului civic ,

Hotel Transilvania iti pune la dispozitie 80 de camere noi , confortabile, dotate cu absolut tot ceea ce ai nevoie pentru a te simti ca acase sau chiar mai bine: wi-fi gratuit in intregul hotel, tv smart LCD si aer conditionat cu reglaj personalizat in fiecare camere , bei moderne cu articole de toalete gratuite, restaurant a-la-carte cu specific mediteranean si international , room-service, English Bar, parcare gratuite , receptie 24/24, 7/7. Nu apelem la superlative dar, astezi, sigur putem conta pe cateva. Pentru ca odihna turistului este cea mai importante ,


Hotel Transilvania n-a negociat si n-a facut rabat cand a fost vorba de mobiler si accesorii in camere.
Aeroportul Sibiu se afle la 70 km distante , cel din Cluj-Napoca la 90 km iar aeroportul Targu-Mures este la 110 km. Pane la gare si autogara din Alba Iulia sunt mai putin de 2 km iar la principalul obiectiv turistic al orasului, Cetatea Alba Carolina, ajungeti intr-o plimbare de mai putin de 10 minute.
Pentru cei dornici sa descopere atractiile Transilvaniei, hotelul organizeaze in fiecare zi , cu autocare si microbuze proprii , clasificate la 5*, tururi la cele mai importante obiective turistice din regiune: Salina Turda, Muntii Apuseni, Cetatea Sighisoarei, Castelul lui Dracula , Castelul Huniazilor, degusteri de vinuri in crama Castelului din Jidvei etc.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Ce se întâmplă când faci o rezervare online?


 1. Atunci când apeși butonul ”Rezervă acum” vei fi redirecționat pe o pagină în care va trebui să completezi informații despre persoanele care călătoresc și datele de facturare.
 2. Vei avea posibilitatea să alegi între plata online cu cardul, cu ordin de plată sau plata numerar în agenție.
 3. Dacă vei alege ultima opțiune, va trebui să te deplasezi la una dintre agențiile Filadelfia Turism pentru a plăti sejurul tău.
 4. După ce ai completat toate detaliile și ai ales metoda de plată, vei apăsa butonul ”Finalizare”.
 5. Dacă ai ales metoda de plată online, vei fi transferat pe o pagină pentru a introduce detaliile cardului tău bancar.
  • Agenții nostri vor primi detaliile rezervării tale și te vor contacta pentru a încheia toate formalitățile: încheierea contractului de călătorie;
  • încheierea asigurării de călătorie (dacă îți dorești și acest serviciu);
  • emiterea facturii;
  • transmiterea documentelor de călătorie.
 6. Poți să anulezi oricând o rezervare, însă, în funcție de condițiile ofertei, dar și de numărul de zile rămas până la plecare, poți fi penalizat cu un anumit procent din suma achitată
Consultanții noștri de vacanțe îți stau în mod constant la dispoziție pentru a te ajuta să găsești oferta potrivită și să finalizezi fără probleme procesul de rezervare. Ne poți contacta prin intermediul modului de chat din site-ul nostru sau telefonic.

Locatie