Solicita o oferta
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare hotel:
Situat in centrul Campiei Baraganului, intr-un parc dendrologic de 120 ha pe malul lacului AMARA, la 7 km de municipiul Slobozia si 125 km de Bucuresti, hotelul Lebada reprezinta o atractie deosebita pentru turistii sositi in statiune.

Descriere hotel:
Complexul hotelier Lebada clasificat la doua stele are o capacitate de 944 de locuri, repartizate in doua corpuri de cazare si dispune de camere single, duble si apartamente.Hotelul LEBADA, clasificat la trei stele, are o capacitate de 111 camere twin / duble.
Baza de tratament si restaurantul se gasesc tot in incinta hotelului. Totodata hotelul dispune de sali de conferinte, bar, restaurant, biblioteca, sala de intretinere fizica.
Factorii climaterici de cura sunt apa puternic mineralizata din lacul Amara si namolul sapropelic recomandat in tratamentele reumatismale, ginecologice, dermatologice, pareze si paralizii, afectiuni neurologice periferice si altele.Tratamentul se asigura in baza de tratament proprie, aflata in incinta hotelului, amplasata pe doua nivele (parter si etaj).
Cele mai importante proceduri sunt cele cu factori sanogeni naturali, respectiv apa mineralizata si namolul sapropelic. Procedura baie cu namol la cada (cea mai solicitata) se efectueaza in cabinele dotate cu cazi de fonta emailate recordate la reteaua de canalizare care se alimenteaza cu apa minerala din lac, incalzita in boilere de inox in centrala termica.

Facilitati camere:
Camerele sunt dotate cu TV cu ecran plat, articole de toaleta gratuite, baie cu dus, balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
TV in room
Private bathroom
Reception desk
Elevator
Health treatments facilities
Bar
Sala de conferinte

Ce se întâmplă când faci o rezervare online?


 1. Atunci când apeși butonul ”Rezervă acum” vei fi redirecționat pe o pagină în care va trebui să completezi informații despre persoanele care călătoresc și datele de facturare.
 2. Vei avea posibilitatea să alegi între plata online cu cardul, cu ordin de plată sau plata numerar în agenție.
 3. Dacă vei alege ultima opțiune, va trebui să te deplasezi la una dintre agențiile Filadelfia Turism pentru a plăti sejurul tău.
 4. După ce ai completat toate detaliile și ai ales metoda de plată, vei apăsa butonul ”Finalizare”.
 5. Dacă ai ales metoda de plată online, vei fi transferat pe o pagină pentru a introduce detaliile cardului tău bancar.
  • Agenții nostri vor primi detaliile rezervării tale și te vor contacta pentru a încheia toate formalitățile: încheierea contractului de călătorie;
  • încheierea asigurării de călătorie (dacă îți dorești și acest serviciu);
  • emiterea facturii;
  • transmiterea documentelor de călătorie.
 6. Poți să anulezi oricând o rezervare, însă, în funcție de condițiile ofertei, dar și de numărul de zile rămas până la plecare, poți fi penalizat cu un anumit procent din suma achitată
Consultanții noștri de vacanțe îți stau în mod constant la dispoziție pentru a te ajuta să găsești oferta potrivită și să finalizezi fără probleme procesul de rezervare. Ne poți contacta prin intermediul modului de chat din site-ul nostru sau telefonic.

Locatie