Solicita o oferta
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Complexul Hotelier ' Wellness & Spa PERLA' se bucura de o amplasare privilegiata in statiunea balneo-climaterica Baile 1 Mai.Complexul Hotelier Wellness & Spa PERLA dispune de 16 camere cu paturi twin, 24 camere cu paturi matrimoniale si 8 apartamanete.

Facilitati:
-balcon
-minibar;
-telefon;
-televiziune prin cablu;
-internet wireless;
-loc sanitar cu cabina dus
-uscator de par;
-halate de baie;
-pat de copilas;


Restaurantul complexului Hotelier 'Wellness & Spa PERLA' dispune de 160 de locuri, restaurantul se afl? in incinta hotelului si se adreseaz? atat persoanelor cazate cat si vizitatorilor ocazionali.

Sala de conferint? este locul perfect pentru intalniri de afaceri si traininguri, avand o capacitate de 180 de locuri. Este dotat? cu ecran de proiectie, video-proiector, flipchart si sistem de sonorizare. In plus, sala beneficiaz? de o terasa proprie unde se pot servi gust?ri in cadrul unor cofee-break-uri sau chiar cine festive.


Wellness&Spa
Centrul wellness & spa din cadrul Complexului Hotelier 'Wellness & Spa PERLA' dispune de 2 interioare cu apa termala, 2 jacuzzi interioare cu apa termala,1 bazin semiolimpic exterior cu apa termala,1 bazin exterior cu apa termala, 1 bazin exterior pentru copii cu apa termala , 1 sauna turceasca. Acesta este o oaz? de liniste, de inc?rcare pozitiv? si relaxare total?. Serviciile complete si profesionale pe care le punem la dispozitie v? vor ajuta s? v? obtineti echilibrul, s?n?tatea, frumusetea si buna dispozitie.Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Ce se întâmplă când faci o rezervare online?


 1. Atunci când apeși butonul ”Rezervă acum” vei fi redirecționat pe o pagină în care va trebui să completezi informații despre persoanele care călătoresc și datele de facturare.
 2. Vei avea posibilitatea să alegi între plata online cu cardul, cu ordin de plată sau plata numerar în agenție.
 3. Dacă vei alege ultima opțiune, va trebui să te deplasezi la una dintre agențiile Filadelfia Turism pentru a plăti sejurul tău.
 4. După ce ai completat toate detaliile și ai ales metoda de plată, vei apăsa butonul ”Finalizare”.
 5. Dacă ai ales metoda de plată online, vei fi transferat pe o pagină pentru a introduce detaliile cardului tău bancar.
  • Agenții nostri vor primi detaliile rezervării tale și te vor contacta pentru a încheia toate formalitățile: încheierea contractului de călătorie;
  • încheierea asigurării de călătorie (dacă îți dorești și acest serviciu);
  • emiterea facturii;
  • transmiterea documentelor de călătorie.
 6. Poți să anulezi oricând o rezervare, însă, în funcție de condițiile ofertei, dar și de numărul de zile rămas până la plecare, poți fi penalizat cu un anumit procent din suma achitată
Consultanții noștri de vacanțe îți stau în mod constant la dispoziție pentru a te ajuta să găsești oferta potrivită și să finalizezi fără probleme procesul de rezervare. Ne poți contacta prin intermediul modului de chat din site-ul nostru sau telefonic.

Locatie