Solicita o oferta
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Aro Palace


Descriere

Website
http://www.aro-palace.ro/

Spa & Wellness
Hotelul dispune de centru spa unde se pot efectua tratamente magnetoterapie, electroterapie, tratamente vacuum sau cu ultrasunete, estetica faciala si corporala, tratamente hidromasaj.

Drinks & Food
Turistii au la dispozitie restaurantul Belvedere cu o capacitate de 80 locuri unde pot servi diverse preparate din bucataria internationala dar si barul de zi (250 locuri) si cel de noapte (220 locuri). De asemenea hotul dispune si de 3 saloane, Salonul Albastru (80 locuri), Sala Mare (450 locuri) si Sala Coloanelor (100 locuri) unde se pot organiza diverse evenimente.

Sport si divertisment
Oaspetii hotelului au la dispozitie sala de fitness pentru efectuarea activitatilor sportive dar si centrul spa si sauna pentru cei care doresc sa se relaxeze.

Localizare
Hotel Aro Palace este situat in Brasov, la 600 m fata de Piata Sfatului si 3 km de Gara Brasov. Este situat langa Parcul Central aproape de centrul orasului Brasov.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Ce se întâmplă când faci o rezervare online?


 1. Atunci când apeși butonul ”Rezervă acum” vei fi redirecționat pe o pagină în care va trebui să completezi informații despre persoanele care călătoresc și datele de facturare.
 2. Vei avea posibilitatea să alegi între plata online cu cardul, cu ordin de plată sau plata numerar în agenție.
 3. Dacă vei alege ultima opțiune, va trebui să te deplasezi la una dintre agențiile Filadelfia Turism pentru a plăti sejurul tău.
 4. După ce ai completat toate detaliile și ai ales metoda de plată, vei apăsa butonul ”Finalizare”.
 5. Dacă ai ales metoda de plată online, vei fi transferat pe o pagină pentru a introduce detaliile cardului tău bancar.
  • Agenții nostri vor primi detaliile rezervării tale și te vor contacta pentru a încheia toate formalitățile: încheierea contractului de călătorie;
  • încheierea asigurării de călătorie (dacă îți dorești și acest serviciu);
  • emiterea facturii;
  • transmiterea documentelor de călătorie.
 6. Poți să anulezi oricând o rezervare, însă, în funcție de condițiile ofertei, dar și de numărul de zile rămas până la plecare, poți fi penalizat cu un anumit procent din suma achitată
Consultanții noștri de vacanțe îți stau în mod constant la dispoziție pentru a te ajuta să găsești oferta potrivită și să finalizezi fără probleme procesul de rezervare. Ne poți contacta prin intermediul modului de chat din site-ul nostru sau telefonic.