Solicita o oferta
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Coroana


Descriere

Hotelul Coroana este situat intr-o zona pietonala din centrul istoric al Brasovului.Este cel mai vechi hotel din oras iar stilul sau arhitectonic este barocul. Camerele hotelului sunt elegante si spatioase.
Capacitate: 152 paturi, 76 camere duble, 2 garsoniere, 2 apartamente

Facilitati: Tv Color, cablu, minibar, telefon, magazin de bauturi, cafenea.
Fiecare camera are baie cu o cada.
Conexiunea WiFi este gratuităa in zona receptiei. Receptia este decorata cu elemente din marmura şi este deschisa nonstop.
Gara principala se află la 2,7 km, iar Biserica Neagra este la aproximativ 6 minute de mers pe jos. Zona de schi din Poiana Brasov este la 10 km.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Ce se întâmplă când faci o rezervare online?


 1. Atunci când apeși butonul ”Rezervă acum” vei fi redirecționat pe o pagină în care va trebui să completezi informații despre persoanele care călătoresc și datele de facturare.
 2. Vei avea posibilitatea să alegi între plata online cu cardul, cu ordin de plată sau plata numerar în agenție.
 3. Dacă vei alege ultima opțiune, va trebui să te deplasezi la una dintre agențiile Filadelfia Turism pentru a plăti sejurul tău.
 4. După ce ai completat toate detaliile și ai ales metoda de plată, vei apăsa butonul ”Finalizare”.
 5. Dacă ai ales metoda de plată online, vei fi transferat pe o pagină pentru a introduce detaliile cardului tău bancar.
  • Agenții nostri vor primi detaliile rezervării tale și te vor contacta pentru a încheia toate formalitățile: încheierea contractului de călătorie;
  • încheierea asigurării de călătorie (dacă îți dorești și acest serviciu);
  • emiterea facturii;
  • transmiterea documentelor de călătorie.
 6. Poți să anulezi oricând o rezervare, însă, în funcție de condițiile ofertei, dar și de numărul de zile rămas până la plecare, poți fi penalizat cu un anumit procent din suma achitată
Consultanții noștri de vacanțe îți stau în mod constant la dispoziție pentru a te ajuta să găsești oferta potrivită și să finalizezi fără probleme procesul de rezervare. Ne poți contacta prin intermediul modului de chat din site-ul nostru sau telefonic.