Solicita o oferta
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Complex Turistic Europolis


Descriere

Limitrof Deltei Superioare (amonte Tulcea), complexul are un numar de 34 locuri la cazare si restaurant de 100 locuri, 2 terase acoperite, una de 120 locuri si una de 40, si o terasa descoperita de 100 locuri. In cadrul Complexului opereaza o baza navala cu 4 catamarane deschise si acoperite cu capacitate de 2 x 20 locuri si 2 x 50 locuri. Excursiile in Delta Superioara sunt de pana la 5 h atingand punctul terminus la Manastirea Saon. Traseul turistic descopera una din cele mai putin agresate zone ale Deltei Dunarii. Este cel mai apreciat traseu ce poate fi descoperit pe parcursul unei zile de vacanta. Unicitatea complexului deltaic este confirmata de prezenta coloniilor de pelicani si cormorani ce insotesc ambarcatiunile cu turisti.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Ce se întâmplă când faci o rezervare online?


 1. Atunci când apeși butonul ”Rezervă acum” vei fi redirecționat pe o pagină în care va trebui să completezi informații despre persoanele care călătoresc și datele de facturare.
 2. Vei avea posibilitatea să alegi între plata online cu cardul, cu ordin de plată sau plata numerar în agenție.
 3. Dacă vei alege ultima opțiune, va trebui să te deplasezi la una dintre agențiile Filadelfia Turism pentru a plăti sejurul tău.
 4. După ce ai completat toate detaliile și ai ales metoda de plată, vei apăsa butonul ”Finalizare”.
 5. Dacă ai ales metoda de plată online, vei fi transferat pe o pagină pentru a introduce detaliile cardului tău bancar.
  • Agenții nostri vor primi detaliile rezervării tale și te vor contacta pentru a încheia toate formalitățile: încheierea contractului de călătorie;
  • încheierea asigurării de călătorie (dacă îți dorești și acest serviciu);
  • emiterea facturii;
  • transmiterea documentelor de călătorie.
 6. Poți să anulezi oricând o rezervare, însă, în funcție de condițiile ofertei, dar și de numărul de zile rămas până la plecare, poți fi penalizat cu un anumit procent din suma achitată
Consultanții noștri de vacanțe îți stau în mod constant la dispoziție pentru a te ajuta să găsești oferta potrivită și să finalizezi fără probleme procesul de rezervare. Ne poți contacta prin intermediul modului de chat din site-ul nostru sau telefonic.