Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PENSIUNEA CASA HUMOR


Descriere

Pensiunea este situata la doar 1 km de centrul orasului, la iesirea din orasul Gura Humorului spre Campulung Moldovenesc pe partea dreapta, la 100 m de la soseaua principala E576.
CASA HUMOR **** se distinge de celelalte locatii de acelasi gen din zona, prin calitatea serviciilor oferite, tarife competitive. Casa Humor te va primi intotdeauna cu bratele deschise pentru a-ti oferi clipe minunate intr-un cadru intim si primitor. Pe langa weekend-urile si vacantele de destindere si agrement Casa Humor **** este locul ideal pentru organizarea unor evenimente cum ar fi: -conferinte; -cursuri si seminarii; -aniversari; -petreceri de firma; -seri festive; -cantonamente sportive.
Descriere facilitati:
Contra cost: room service optional, serviciu de trezire clienti, transport la cerere la si de la aeroport, inchiriere table, remy, carti, transmitere/primire mesaje fax, optional spalat/ calcat lenjerie, excursii organizate la manastiri, se asigura transport si ghid, seara campeneasca cu program folcloric, masa traditionala si foc de tabara, o zi la stana cu degustare de branzeturi, miel, balmos, inchirieri atv-uri. Ziua hoteliera incepe la ora 14:00 si se termina la ora 12:00 urmatoarea zi.
Politici:
Reguli si masuri luate de echipa Casa Humor in diferite zone ale locatiei In camere: • Am actualizat procedura de curățenie în camerele de hotel/pensiune și am fost nevoiți să scoatem din camere elementele cu risc de contaminare și greu de dezinfectat. • Angajații vor purta uniforma completă și echipamenul de protecție (mască, mănuși, vizieră) pe toată durata operațiunilor de curățenie. • Am scos toate materiale informative și publicitare din camere (guest directory, notes, pix, pliante, liste prețuri). • Am scos produsele din minibar, puteți comanda la Recepție ceea ce doriți din meniul din cameră. • Micul dejun îl asigurăm pe Terasă/Cerdac. Dacă vremea nu permite - conform variantelor disponibile și prezentate în lista din camera dumneavoastră, cu preluare din Restaurant. • Cina o asigurăm pe Terasă/Cerdac în functie de vreme sau în camera cu preluare din Restaurant. Apel telefonic către Receptie pentru comandă. • Paharele de sticlă le-am înlocuit cu pahare de unică folosință. • Am scos periile de haine din cameră, cuvertura de pat și pernele decorative, pentru a facilita igienizarea. • Telecomanda pentru TV este înfoliată și sigilată. Folia se schimba după fiecare oaspete. • Am limitat serviciul de curățenie a camerei pe timpul sejurului. În camerele ocupate camerista va intra pentru eliminarea gunoiului zilnic, doar în lipsa oaspetelui si doar daca acesta va solicita acest lucru prin folosirea placutei pe clanta usii “Rog aranjati camera”. • Nu se schimbă lenjeria și prosoapele pe perioada sejurului. În situații speciale, dacă oaspetele solicita Receptiei schimbarea lenjeriei și prosoapelor, camerista efectuează aceste activități când clientul nu este în cameră, fără a atinge obiectele oaspetelui sau alte suprafețe din cameră. Vă mulțumim!
Servicii masa:
- se asigura in unitatea restaurant Casa Humor, in sistem fisa cont.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Terrace
Room TV
Children playground
Conference room
Direct connection telephone line
Sauna
Jacuzzi
Free Wireless Internet
Free Parking
Garden
Massage
Indoor Swimming Pool
Bar
Minibar

Locatie