Solicita o oferta
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ekies All Senses Resort


Descriere

Elibereaza-te de tot ce tine de viata ta de zi cu zi într-un mediu modern "senin", într-un loc în care toate graniţele sunt traversate între simplitate, între un hotel de lux şi o atmosferă degajata sau între timp şi spaţiu. Caracterul primitor al hotelului, în combinaţie cu influenţa discrete a filosofiei Feng Shui, ofera un décor ideal in care sa evadezi. Există un echilibru fin, care readuce din trecut figure exponentiale, natura şi minimalismul, piese de design ale lui Arad, Starck, O’Ghery şi Castiglioni, cu elemente grecesti, ajutând în crearea unui mediu relaxant şi odihnitor care totuşi continua sa se joace cu simturile dv. Lemnul masiv si marmura grecească gri sunt combinate şi echilibrate de metal si otel. Materialele nerafinate, naturale constituie o parte importantă a spaţiului hotelului, la fel de mult in interior cat si in exterior, în combinaţie cu o arhitectura spontana, jucausa, o arhitectura atenta şi detaliata, ce creaza un sentiment de unitate a elementelor. Aici tradiţia coexistă cu prezentul şi spontaneitatea cu planificarea detaliată. Nu veţi găsi nimic excesiv în decor, de la covoare lucrate manual, care reunesc zona de primire şi pana la perdele de lin care o înconjoară,  pana la uriasa masa cu canapé care te intampina. În combinaţie cu oglinzile care sunt un element substanţial in întregul spaţiu al hotelului, toate acestea fac parte dintr-un joc al simţurilor şi dau un ton oarecum teatral experienţei dumneavoastră. Unificarea elementelor este puternic simţita în modul în care spaţiul exterior al hotelului este puternic legat de plaja de nisip. O filosofie ecologica discreta se distinge de arhitectura si decor, care cultivă sentimentul de unitate cu natura. Pierdeti-va timpul bucurandu-va de împrejurimi în timp ce atarnati intr-un hamac langa mare, sau pe o confortabilă eco -saltea de la piscina. Simturile dv. vor percepe miroasul pădurilor şi salinitatea mării fiecare moment, în fiecare spaţiu.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Ce se întâmplă când faci o rezervare online?


 1. Atunci când apeși butonul ”Rezervă acum” vei fi redirecționat pe o pagină în care va trebui să completezi informații despre persoanele care călătoresc și datele de facturare.
 2. Vei avea posibilitatea să alegi între plata online cu cardul, cu ordin de plată sau plata numerar în agenție.
 3. Dacă vei alege ultima opțiune, va trebui să te deplasezi la una dintre agențiile Filadelfia Turism pentru a plăti sejurul tău.
 4. După ce ai completat toate detaliile și ai ales metoda de plată, vei apăsa butonul ”Finalizare”.
 5. Dacă ai ales metoda de plată online, vei fi transferat pe o pagină pentru a introduce detaliile cardului tău bancar.
  • Agenții nostri vor primi detaliile rezervării tale și te vor contacta pentru a încheia toate formalitățile: încheierea contractului de călătorie;
  • încheierea asigurării de călătorie (dacă îți dorești și acest serviciu);
  • emiterea facturii;
  • transmiterea documentelor de călătorie.
 6. Poți să anulezi oricând o rezervare, însă, în funcție de condițiile ofertei, dar și de numărul de zile rămas până la plecare, poți fi penalizat cu un anumit procent din suma achitată
Consultanții noștri de vacanțe îți stau în mod constant la dispoziție pentru a te ajuta să găsești oferta potrivită și să finalizezi fără probleme procesul de rezervare. Ne poți contacta prin intermediul modului de chat din site-ul nostru sau telefonic.

Locatie