Solicita o oferta
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Kassandra Palace Hotel & Spa


Descriere

Combinaţia de servicii de înaltă calitate, profesionalismul si ospitalitatea personalului său, precum şi grădinile sale frumoase, asigură vizitatorii de petrecerea unor vacanţe de neuitat. Hotelul este compus din 323 camere şi apartamente, care sunt confortabile, curate şi foarte bine mobilate, ceea ce face vizitatorii să se simtă ca acasă. Camerele deluxe si executive sunt localizate in cladirea principala. Piscina principală, piscina pentru copii, piscina acoperita, sala de sport, facilitatile de spa de la Kassandra Palace Hotel sunt toate la dispoziţia clienţilor, in timp ce locul de joaca pentru copii, gradina si clubul copiilor ofera celor mici ore derecreere şi de divertisment. O sala de jocuri cu mese de biliard si alte jocuri sunt printre numeroasele facilitati ale hotelului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Ce se întâmplă când faci o rezervare online?


 1. Atunci când apeși butonul ”Rezervă acum” vei fi redirecționat pe o pagină în care va trebui să completezi informații despre persoanele care călătoresc și datele de facturare.
 2. Vei avea posibilitatea să alegi între plata online cu cardul, cu ordin de plată sau plata numerar în agenție.
 3. Dacă vei alege ultima opțiune, va trebui să te deplasezi la una dintre agențiile Filadelfia Turism pentru a plăti sejurul tău.
 4. După ce ai completat toate detaliile și ai ales metoda de plată, vei apăsa butonul ”Finalizare”.
 5. Dacă ai ales metoda de plată online, vei fi transferat pe o pagină pentru a introduce detaliile cardului tău bancar.
  • Agenții nostri vor primi detaliile rezervării tale și te vor contacta pentru a încheia toate formalitățile: încheierea contractului de călătorie;
  • încheierea asigurării de călătorie (dacă îți dorești și acest serviciu);
  • emiterea facturii;
  • transmiterea documentelor de călătorie.
 6. Poți să anulezi oricând o rezervare, însă, în funcție de condițiile ofertei, dar și de numărul de zile rămas până la plecare, poți fi penalizat cu un anumit procent din suma achitată
Consultanții noștri de vacanțe îți stau în mod constant la dispoziție pentru a te ajuta să găsești oferta potrivită și să finalizezi fără probleme procesul de rezervare. Ne poți contacta prin intermediul modului de chat din site-ul nostru sau telefonic.

Locatie