Solicita o oferta
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Macedonia Sun renovat în 2007–2008 este situat pe coasta de est a peninsulei Kassandra din Halkidiki si la aproximativ 400 m de grădinile atractive ale hotelului Pallini Beach. Pana la hotel se poate merge si pe plaja lată, cu nisip. Hotelul este construit pe un deal si ofera o panorama spre mare şi spre dealurile cu pini. Hotelul este la 1,5 km de satul plin de viaţă din Kallithea, se poate ajunge la el in douăzeci-treizeci de minute de mers pe jos, şi la 80 km de aeroportul Macedonia din Salonic. Hotelul este format din opt cladiri albe ca zăpada, cu două etaje, cu 147 de camere. Există recepţie, lobby cu camera TV, piscina, baruri in aer liber, cafenea, pizzerie, magazin de suveniruri, supermarket. Există, de asemenea posibilităţi de excursii organizate, tururi, obiectivele turistice şi cumpărături. Toate cartile de credit (Euro / Master Card, Diners, Visa, AMEX) sunt acceptate.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Ce se întâmplă când faci o rezervare online?


 1. Atunci când apeși butonul ”Rezervă acum” vei fi redirecționat pe o pagină în care va trebui să completezi informații despre persoanele care călătoresc și datele de facturare.
 2. Vei avea posibilitatea să alegi între plata online cu cardul, cu ordin de plată sau plata numerar în agenție.
 3. Dacă vei alege ultima opțiune, va trebui să te deplasezi la una dintre agențiile Filadelfia Turism pentru a plăti sejurul tău.
 4. După ce ai completat toate detaliile și ai ales metoda de plată, vei apăsa butonul ”Finalizare”.
 5. Dacă ai ales metoda de plată online, vei fi transferat pe o pagină pentru a introduce detaliile cardului tău bancar.
  • Agenții nostri vor primi detaliile rezervării tale și te vor contacta pentru a încheia toate formalitățile: încheierea contractului de călătorie;
  • încheierea asigurării de călătorie (dacă îți dorești și acest serviciu);
  • emiterea facturii;
  • transmiterea documentelor de călătorie.
 6. Poți să anulezi oricând o rezervare, însă, în funcție de condițiile ofertei, dar și de numărul de zile rămas până la plecare, poți fi penalizat cu un anumit procent din suma achitată
Consultanții noștri de vacanțe îți stau în mod constant la dispoziție pentru a te ajuta să găsești oferta potrivită și să finalizezi fără probleme procesul de rezervare. Ne poți contacta prin intermediul modului de chat din site-ul nostru sau telefonic.

Locatie