Solicita o oferta
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Polyastron Palace Hotel (Sani - Kassandra)


Descriere

Descriere
Regiunea in care se afla unitatea de cazare este populara pentru snorkeling, wind surfing, scufundari, plimbari cu bicicleta, pescuit si navigat reteta perfecta pentru o vacanta la malul marii.
Localizare
Unitatea de cazare se afla la 67 de km de aeroportul din Macedonia si la 80 de km de Salonic. Hotelul se afla la 1,5 km de plaja din Sani.
Facilitati hotel
Unitata de cazare beneficiaza de 2 piscine exterioare si access gratuit la sauna si jacuzzi, de bar si terasa. Regiunea in care se afla hotelul este populara pentru snorkeling, wind surfing, scufundari, plimbari cu bicicleta, pescuit si navigat. Turistii pot apela si la serviciile centrului de fitness sau la facilitatile SPA ale hotelului contra cost.
Dotari camere
Camerele sunt dotate cu balcon, bucatarie, frigider, aer conditionat si uscator de par.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Ce se întâmplă când faci o rezervare online?


 1. Atunci când apeși butonul ”Rezervă acum” vei fi redirecționat pe o pagină în care va trebui să completezi informații despre persoanele care călătoresc și datele de facturare.
 2. Vei avea posibilitatea să alegi între plata online cu cardul, cu ordin de plată sau plata numerar în agenție.
 3. Dacă vei alege ultima opțiune, va trebui să te deplasezi la una dintre agențiile Filadelfia Turism pentru a plăti sejurul tău.
 4. După ce ai completat toate detaliile și ai ales metoda de plată, vei apăsa butonul ”Finalizare”.
 5. Dacă ai ales metoda de plată online, vei fi transferat pe o pagină pentru a introduce detaliile cardului tău bancar.
  • Agenții nostri vor primi detaliile rezervării tale și te vor contacta pentru a încheia toate formalitățile: încheierea contractului de călătorie;
  • încheierea asigurării de călătorie (dacă îți dorești și acest serviciu);
  • emiterea facturii;
  • transmiterea documentelor de călătorie.
 6. Poți să anulezi oricând o rezervare, însă, în funcție de condițiile ofertei, dar și de numărul de zile rămas până la plecare, poți fi penalizat cu un anumit procent din suma achitată
Consultanții noștri de vacanțe îți stau în mod constant la dispoziție pentru a te ajuta să găsești oferta potrivită și să finalizezi fără probleme procesul de rezervare. Ne poți contacta prin intermediul modului de chat din site-ul nostru sau telefonic.