Solicita o oferta
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare hotel:
Hotelul este situat in statiunea balneoclimaterica Ocna Sugatag din judetul Maramures.

Descriere hotel:
Hotelul Craiasca 3* a fost renovat si reclasificat la categoria de 3* in anul 2018.
Hotelul Craiasca pune la dispozitia turistilor 60 de camere duble de 3* si 3 apartamente, toate dotate cu facilitati moderne.
Ca mijloace de agrement, se poate opta pentru strandul cu apa minerala (3 bazine), terenurile de sport (fotbal, handbal si tenis de camp, sauna cu o capacitate de 12 persoane sau discoteca ce dispune de o capacitate de 70 de persoane.
Restaurant Hotel Craiasca
Hotelul dispune urmatoarele unitati de alimentatie publica: restaurantul Clasic** cu o capacitate de 307 locuri, Salonul Rosu cu o capacitate de 40 locuri, Gradina de vara, restaurantul Strand si barul de zi.
SPA Hotel Craiasca
Baza de tratament a hotelului Craiasca are o suprafata de 800 mp si o capacitate de 500 proceduri/zi, fiind destinat tratarii urmatoarelor afectiuni: reumatismale degeneratice, abarticulare, neurologice periferice si a afectiunilor ginecologice. In baza de tratament se efectueaza diferite proceduri balneare precum: balneatie cu ape minerale, hidroterapie, kinetoterapie, masoterapie, terapie respiratorie, electroterapie. Tratamentele sunt efectuate sub supravegherea personalului medical.

Facilitati camere:
Camerele sunt dotate cu baie privata cu dus, TV, radio, zona de living (in apartamente).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Sauna
Bar
SPA
TV
Parcare gratuita

Ce se întâmplă când faci o rezervare online?


 1. Atunci când apeși butonul ”Rezervă acum” vei fi redirecționat pe o pagină în care va trebui să completezi informații despre persoanele care călătoresc și datele de facturare.
 2. Vei avea posibilitatea să alegi între plata online cu cardul, cu ordin de plată sau plata numerar în agenție.
 3. Dacă vei alege ultima opțiune, va trebui să te deplasezi la una dintre agențiile Filadelfia Turism pentru a plăti sejurul tău.
 4. După ce ai completat toate detaliile și ai ales metoda de plată, vei apăsa butonul ”Finalizare”.
 5. Dacă ai ales metoda de plată online, vei fi transferat pe o pagină pentru a introduce detaliile cardului tău bancar.
  • Agenții nostri vor primi detaliile rezervării tale și te vor contacta pentru a încheia toate formalitățile: încheierea contractului de călătorie;
  • încheierea asigurării de călătorie (dacă îți dorești și acest serviciu);
  • emiterea facturii;
  • transmiterea documentelor de călătorie.
 6. Poți să anulezi oricând o rezervare, însă, în funcție de condițiile ofertei, dar și de numărul de zile rămas până la plecare, poți fi penalizat cu un anumit procent din suma achitată
Consultanții noștri de vacanțe îți stau în mod constant la dispoziție pentru a te ajuta să găsești oferta potrivită și să finalizezi fără probleme procesul de rezervare. Ne poți contacta prin intermediul modului de chat din site-ul nostru sau telefonic.

Locatie