Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amenajarile hotelului il fac perfect pentru petrecerea unui sejur de relaxare la munte, sau pentru team-building, hotelul fiind dotat pentru toate cerintele pietei moderne de turism. Fiind un hotel de 4 stele nu lipsesc sala de conferinta pentru 100 de persoane, dotata cu toate echipamentele necesare dar si cu sauna, ATV si posibilitatea de a merge pe traseele montane.
Localizare: Este situat la 50 m de partia Clabucet, Predeal. Dotari generale: 3 apartamente, 21 camere duble twin, 5 camere duble matrimonial, restaurant clasic cu specific national si international (100 locuri), bar de zi (35 locuri)/ internet, 2 sali de conferinte (echipate corespunzator )sala 100 locuri+ sala 50 locuri, parcare supravegheata video. Dotari camere: TV -LCD, minibar, baie cu dus, internet, uscator de par, telefon. Apartamentele dispun de terasa. Servicii de masa: Se acorda in restaurantul Ski & Sky, categoria 4 stele, mic dejun bufet, pranzul si cina in sistem a la carte. Alte facilitati: acces gratuit la sauna si cabina hidromasaj, parcare supravegheata video/ gratuit, internet Wireless gratuit (acoperire in tot hotelul)
Descriere camere:
3 apartamente, 21 camere duble twin, 5 camere duble matrimonial. Dotari camere: TV -LCD, minibar, baie cu dus, internet, uscator de par, telefon. Apartamentele dispun de terasa.
Descriere facilitati:
acces gratuit la sauna si cabina hidromasaj, parcare supravegheata video/ gratuit, internet Wireless gratuit (acoperire in tot hotelul), restaurant clasic cu specific national si international (100 locuri), bar de zi (35 locuri)/ internet, 2 sali de conferinte (echipate corespunzator )sala 100 locuri+ sala 50 locuri, parcare supravegheata video.
Locatie:
Este situat la 50 m de partia Clabucet, Predeal.
Politici:
Cazarea incepe de la ora 14:00. Eliberarea camerelor trebuie facuta pana la maxim ora 12:00. Eliberarea camerelor care se va face intre orele 14:00 – 20:00, va fi taxata cu 50% din tariful contractat. Eliberarea camerelor care se va face dupa ora 20:00, va fi taxata cu 100% din tariful contractat.
Servicii masa:
mic dejun
Facilitati evenimente:
2 sali de conferinte (echipate corespunzator )sala 100 locuri+ sala 50 locuri

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie