Solicita o oferta
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Royal Palace Resort & Spa Hotel


Descriere

Acest complex hotelier nou este format din două clădiri centrate în jurul unei piscine impresionante. Acesta cuprinde 17 camere spaţioase şi 2 apartamente de lux, unde totul este îngrijit pana la cel mai mic detaliu. Hotelul oferă servicii de înaltă calitate în scopul de a vă face şederea cât mai confortabilă şi relaxantă posibil. ROYAL Palace Resort & Spa are două restaurante ce oferă mese gourmet şi un bar in interiorul hotelului şi in zona piscinei. Restaurantele şi barurile au fiecare caracterul lor unic adăugând o notă specială la serviciile hotelului. Oaspeţii se pot bucura, de asemenea, de atmosfera calda a lobby-barului la orice ora din zi sau din noapte. Este locul ideal pentru a vă bucura de o cafea, bauturi cu muzica placuta pe fundal, pentru a întâlni parteneri de afaceri, pentru a planui o noapte cu prietenii sau pur şi simplu pentru a te relaxa.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Ce se întâmplă când faci o rezervare online?


 1. Atunci când apeși butonul ”Rezervă acum” vei fi redirecționat pe o pagină în care va trebui să completezi informații despre persoanele care călătoresc și datele de facturare.
 2. Vei avea posibilitatea să alegi între plata online cu cardul, cu ordin de plată sau plata numerar în agenție.
 3. Dacă vei alege ultima opțiune, va trebui să te deplasezi la una dintre agențiile Filadelfia Turism pentru a plăti sejurul tău.
 4. După ce ai completat toate detaliile și ai ales metoda de plată, vei apăsa butonul ”Finalizare”.
 5. Dacă ai ales metoda de plată online, vei fi transferat pe o pagină pentru a introduce detaliile cardului tău bancar.
  • Agenții nostri vor primi detaliile rezervării tale și te vor contacta pentru a încheia toate formalitățile: încheierea contractului de călătorie;
  • încheierea asigurării de călătorie (dacă îți dorești și acest serviciu);
  • emiterea facturii;
  • transmiterea documentelor de călătorie.
 6. Poți să anulezi oricând o rezervare, însă, în funcție de condițiile ofertei, dar și de numărul de zile rămas până la plecare, poți fi penalizat cu un anumit procent din suma achitată
Consultanții noștri de vacanțe îți stau în mod constant la dispoziție pentru a te ajuta să găsești oferta potrivită și să finalizezi fără probleme procesul de rezervare. Ne poți contacta prin intermediul modului de chat din site-ul nostru sau telefonic.

Locatie