Solicita o oferta
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Blue Dream Palace Thassos


Descriere

Hotelul Blue Dream Palace este un hotel nou şi modern, care combină o mulţime de lucruri. Pentru cei carora le place mai multa actiune, satul plin de viaţă Limenaria este doar  la o plimbare scurtă cu taxiul. In curţile din spatele hotelului există un teren verde care invită pe toţi cei care adoră să se plimbe. Hotelul în sine este modern şi luxos, cu camere care oferă vedere la mare şi toate facilităţile pentru o şedere confortabilă. Alte facilitati includ 3 piscine (o piscină interioară încălzită şi 2 din afara), sectiune pentru copii, loc de joaca, restaurant, spa şi o mulţime de facilităţi sportive.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Ce se întâmplă când faci o rezervare online?


 1. Atunci când apeși butonul ”Rezervă acum” vei fi redirecționat pe o pagină în care va trebui să completezi informații despre persoanele care călătoresc și datele de facturare.
 2. Vei avea posibilitatea să alegi între plata online cu cardul, cu ordin de plată sau plata numerar în agenție.
 3. Dacă vei alege ultima opțiune, va trebui să te deplasezi la una dintre agențiile Filadelfia Turism pentru a plăti sejurul tău.
 4. După ce ai completat toate detaliile și ai ales metoda de plată, vei apăsa butonul ”Finalizare”.
 5. Dacă ai ales metoda de plată online, vei fi transferat pe o pagină pentru a introduce detaliile cardului tău bancar.
  • Agenții nostri vor primi detaliile rezervării tale și te vor contacta pentru a încheia toate formalitățile: încheierea contractului de călătorie;
  • încheierea asigurării de călătorie (dacă îți dorești și acest serviciu);
  • emiterea facturii;
  • transmiterea documentelor de călătorie.
 6. Poți să anulezi oricând o rezervare, însă, în funcție de condițiile ofertei, dar și de numărul de zile rămas până la plecare, poți fi penalizat cu un anumit procent din suma achitată
Consultanții noștri de vacanțe îți stau în mod constant la dispoziție pentru a te ajuta să găsești oferta potrivită și să finalizezi fără probleme procesul de rezervare. Ne poți contacta prin intermediul modului de chat din site-ul nostru sau telefonic.

Locatie