Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Dambu Morii


Descriere

Domeniul Dambu Morii este localizat in Timisul de Jos, de-a lungul raului Timis, la o distanta de aproximativ 7 km fata de centrul istoric al orasului Brasov.
omeniul se intinde pe o suprafara de 1,5 hectare si dispune de 31 camere, restaurant, sala de evenimente festive, 2 sali de conferinta, piscina exterioara incalzita, loc de joaca pentru copii.
Piscina exterioara a locatiei este deschisa in sezon (perioada 1 iunie - 31 august) intre orele 10.00 - 18.00. In afara acestei perioade, disponibilitatea depinde de conditiile meteo si de organizarea interna a locatiei.
Tarifele de cazare din sezon includ serviciile piscinei
Camerele au TV cu ecran plat cu canale prin cablu, minibar, cutie de valori, balcon si baie privata, cu dus, articole de toaleta gratuite si halate.
Camerele duble superiaore (34 mp) sunt pozitionate la parterul hotelului si se bucura de terasa proprie cu masuta si bancheta
Camerele duble (24 mp) pozitionate la etaj se bucura de un tablou impresionant al naturii admirat de la balconul propriu in timp ce camerele pozitionate la parter se bucura de propria terasa cu gradina

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.