Solicita o oferta
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PENSIUNEA NOBLESSE

   Str Trandafirilor Nr 51 B, Unitati Inactive Vezi locatia pe harta


Descriere

Pensiunea Noblesse este situată la 500 de metri de centrul oraşului Băile Herculane, pe strada principală.

Pensiunea Noblesse clasificata la 4 stele, se afla la statiunea Baile Herculane, intr-un tinut plin de frumusete si magie, la poalele muntilor Domogled, pe mirifica vale a raului Cerna.

Descriere facilitati:
Acces internet in fiecare camera
- Wi-Fi in receptie , salon restaurant sis ala conferinta
- televiziune digitala
- minibar si telefon in fiecare camera
- paturi suplimentare disponibile la cerere
- bai dotate cu uscator de par
- sala de conferinta dotata cu videoproiector si ecran de proiectie
- acces internet wireless si prin cablu
- parcare proprie supravegheata video

Atractii turistice:
Statuia lui Hercules, montată în 1847, opera a meșterilor Romelmayer și Glantz; Arborele Mamut (Wellingtonia Gigantea) din Parcul Central, originar din California, printre puținele exemplare aclimatizate la noi în țară; Muzeul de istorie ”Gen. Nicolae Cena” unde se găsește piatra de altar cu inscripție votivă ce datează din anul 153 e.n, considerate prima atestare epigrafică a stațiunii Tabula votivă 153 d. Ch; Centrul Imperial Istoric al stațiunii alcătuit din clădiri monumente istorice de arhitectură balneară, construite în sec. XIX, în perioada austriacă de dezvoltare a stațiunii
Izvor Hygeea cu inscripția denumirii stațiunii în perioada romană ”AD AQUAS HERCULI SACRAS” (”La apele sfinte ale lui Hercules”); Băile Imperiale Romane; Castrul Roman Praetorium; Gara CFR – construcție inaugurată la 20 mai 1878
Trasee turistice marcate in Parcul National Domogled – Valea Cernei; Peștera Grota Haiducilor – în care s-au descoperit urme de locuire umană din paleolitic.

Facilitati evenimente:
cu o capacitate de pana la 40 persoane. Dotarile complexe cu care este prevazuta aceasta sala multifunctionala (videoproiector, internet wireless, ecran de proiectie, mobilier specific pentru conferinte ) o recomanda ca un loc perfect pentru desfasurarea cu success a intalnirilor de afaceri, conferintelor, seminarii, trainingurilor sau intalniri tip team building.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Terrace
Children playground
Conference room
Sauna
Air conditioning
Reception desk
Outdoor swimming pool
Bar

Ce se întâmplă când faci o rezervare online?


 1. Atunci când apeși butonul ”Rezervă acum” vei fi redirecționat pe o pagină în care va trebui să completezi informații despre persoanele care călătoresc și datele de facturare.
 2. Vei avea posibilitatea să alegi între plata online cu cardul, cu ordin de plată sau plata numerar în agenție.
 3. Dacă vei alege ultima opțiune, va trebui să te deplasezi la una dintre agențiile Filadelfia Turism pentru a plăti sejurul tău.
 4. După ce ai completat toate detaliile și ai ales metoda de plată, vei apăsa butonul ”Finalizare”.
 5. Dacă ai ales metoda de plată online, vei fi transferat pe o pagină pentru a introduce detaliile cardului tău bancar.
  • Agenții nostri vor primi detaliile rezervării tale și te vor contacta pentru a încheia toate formalitățile: încheierea contractului de călătorie;
  • încheierea asigurării de călătorie (dacă îți dorești și acest serviciu);
  • emiterea facturii;
  • transmiterea documentelor de călătorie.
 6. Poți să anulezi oricând o rezervare, însă, în funcție de condițiile ofertei, dar și de numărul de zile rămas până la plecare, poți fi penalizat cu un anumit procent din suma achitată
Consultanții noștri de vacanțe îți stau în mod constant la dispoziție pentru a te ajuta să găsești oferta potrivită și să finalizezi fără probleme procesul de rezervare. Ne poți contacta prin intermediul modului de chat din site-ul nostru sau telefonic.

Locatie