Solicita o oferta
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

VILA TRANDAFIRUL

   Calimanesticaciulata, Unitati Inactive Vezi locatia pe harta


Descriere

Vila este situata in apropierea complexului Caciulata-Cozia-Oltul.

Vila are o pozitionare excelenta, fiind situata in apropierea complexului Cozia- Caciulata -Oltul. Este o constructie noua, finalizata in anul 2003.

Descriere facilitati:
in apropierea vilei se afla: piscina acoperita, sala de fitness, parcare, teren de fotbal, teren de tenis, spalatorie-curatatorie.

Tratamentul se face la Hotel Caciulata.

Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif maxim iar turistul va fi obligat sa achite diferenta.

Atractii turistice:
Manastirea Cozia (ctitorita în 1387 de catre Mircea cel Batran, Domnitorul Tarii Romanesti), cel mai vechi si mai important monument de arhitectura şi arta medievala din aTara Romaneasca; Manastirea Ostrov, ctitorita în 1500 de Neagoe Basarab; Ruinele Castrului roman Arutela.

Politici:
Tarif intrare piscina Caciulata:

Varianta 1: taxa de intrare (o singura intrare) este de 15 lei adult si 8 lei copii ( 7-14 ani) . Turistii pot beneficia de acest tichet de intrare o singura data. In cazul in care ies din perimetrul piscinei pentru a merge la masa sau in camera, nu mai pot folosi acelasi tichet la o noua intrare in aceeasi zi.

Varianta 2: abonament de Luni pana Duminica, intrari multiple adult 20 Lei/zi copii 12 Lei/zi (7-14 ani ), indiferent de nr zilelor.

Pentru piscina de la hotel Oltul , tariful unui abonament WEEKEND , adult 30 Lei, copii (7-14 ani) 16 Lei.

Servicii masa:
- se acorda in restaurantul propriu, categoria I, in sistem fisa cont.
Servirea mesei se face pe baza de chip-card-uri.

Facilitati copii:
Copiii 0-6 ani beneficiaza de gratuitate, 7-14 ani achita 50% din tariful de cazare, peste 14 ani achita 1 loc integral.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
TV in room
Shower
Minibar

Ce se întâmplă când faci o rezervare online?


 1. Atunci când apeși butonul ”Rezervă acum” vei fi redirecționat pe o pagină în care va trebui să completezi informații despre persoanele care călătoresc și datele de facturare.
 2. Vei avea posibilitatea să alegi între plata online cu cardul, cu ordin de plată sau plata numerar în agenție.
 3. Dacă vei alege ultima opțiune, va trebui să te deplasezi la una dintre agențiile Filadelfia Turism pentru a plăti sejurul tău.
 4. După ce ai completat toate detaliile și ai ales metoda de plată, vei apăsa butonul ”Finalizare”.
 5. Dacă ai ales metoda de plată online, vei fi transferat pe o pagină pentru a introduce detaliile cardului tău bancar.
  • Agenții nostri vor primi detaliile rezervării tale și te vor contacta pentru a încheia toate formalitățile: încheierea contractului de călătorie;
  • încheierea asigurării de călătorie (dacă îți dorești și acest serviciu);
  • emiterea facturii;
  • transmiterea documentelor de călătorie.
 6. Poți să anulezi oricând o rezervare, însă, în funcție de condițiile ofertei, dar și de numărul de zile rămas până la plecare, poți fi penalizat cu un anumit procent din suma achitată
Consultanții noștri de vacanțe îți stau în mod constant la dispoziție pentru a te ajuta să găsești oferta potrivită și să finalizezi fără probleme procesul de rezervare. Ne poți contacta prin intermediul modului de chat din site-ul nostru sau telefonic.

Locatie