Solicita o oferta
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

NORWEGIAN SUN


Descriere

La bordul vasului Norwegian Sun nu veti avea niciun moment in care sa va plictisiti. Toate facilitatile sale sunt la dispozitia dvs. pentru a va bucura de o vacanta cat mai relaxanta.

Descriere camere:
Cabinele sunt prevazute cu doua paturi separate care se pot transforma intr-un pat dublu, aer conditionat, baie cu dus, televizor.
Suprafetele cabinelor sunt cuprinse intre 13,5 mp - 20,5 mp.

Descriere facilitati:
Vasul Norwegian Sun va pune la dispozitie facilitatile sale ce includ restaurante, baruri, 2 piscine, teren de tenis, teren de golf, zona cu jocuri video, zona fitness, pista de alergare, spa, casino, teatru, club pentru copii, magazine, internet caffe, biblioteca. Norwegian Sun are 12 punti accesibile si un total de 968 cabine.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Ce se întâmplă când faci o rezervare online?


 1. Atunci când apeși butonul ”Rezervă acum” vei fi redirecționat pe o pagină în care va trebui să completezi informații despre persoanele care călătoresc și datele de facturare.
 2. Vei avea posibilitatea să alegi între plata online cu cardul, cu ordin de plată sau plata numerar în agenție.
 3. Dacă vei alege ultima opțiune, va trebui să te deplasezi la una dintre agențiile Filadelfia Turism pentru a plăti sejurul tău.
 4. După ce ai completat toate detaliile și ai ales metoda de plată, vei apăsa butonul ”Finalizare”.
 5. Dacă ai ales metoda de plată online, vei fi transferat pe o pagină pentru a introduce detaliile cardului tău bancar.
  • Agenții nostri vor primi detaliile rezervării tale și te vor contacta pentru a încheia toate formalitățile: încheierea contractului de călătorie;
  • încheierea asigurării de călătorie (dacă îți dorești și acest serviciu);
  • emiterea facturii;
  • transmiterea documentelor de călătorie.
 6. Poți să anulezi oricând o rezervare, însă, în funcție de condițiile ofertei, dar și de numărul de zile rămas până la plecare, poți fi penalizat cu un anumit procent din suma achitată
Consultanții noștri de vacanțe îți stau în mod constant la dispoziție pentru a te ajuta să găsești oferta potrivită și să finalizezi fără probleme procesul de rezervare. Ne poți contacta prin intermediul modului de chat din site-ul nostru sau telefonic.