Bilete de avion

 

Filadelfia Turism ofera turistilor sai servicii complete prin vanzarea biletelor de avion low cost (Blue Air, Wizz Air, Easy Jet, Ryan Air, Aer Lingus, etc.) cat si de linie (Tarom, Air France, Malev, Lufhtansa, KLM, British Airways,etc), catre orice destinatie.

 

Pentru a beneficia de ofertele cele mai bune va rugam contactati agentii Filadelfia Turism pentru a beneficia de varianta de zbor care sa corespunda cel mai bine cerintelor dvs.

 

 

Tarifele biletelor de avion difera de la o zi la alta iar acesta diferenta de pret este datorata reguliilor si restrictiilor impuse de companiile aeriene.

 

 

De aceea dorim sa va prezentam cateva reguli de baza pentru a profita de cele mai mici tarife la biletele de avion:

 

 

1. Rezerva biletul din timp - cu cel putin o luna inainte de plecare. Pretul biletelor de avion cumparate in avans poate fi mai mic daca cumparati din timp si are tendinta sa creasca pe masura ce va apropiati de data calatoriei. Trebuie sa stiti ca in general companiile aeriene ridica pretul atunci cand exista un grad mare de ocupare a avionului si il scad in situatia in care cursa pe care opereaza nu are locuri ocupate.

 

2. Sambata la destinatie - planificati-va calatoria dumneavoastra cu o sambata noaptea la destinatie pentru a va asigura ca obtineti cel mai ieftin tarif posibil la biletele de avion. Aceasta este una dintre cele mai importante reguli in transportul aerian.

 

3. Bilete tur-retur - cumparati-va bilete de avion dus-intors pentru calatoria dumneavoastra. De cele mai multe ori biletele cumparate pentru un drum dus-intors sunt mai ieftine decat biletele oneway.

 

Informatii utile:

 

  • Biletele de avion sunt supuse unor reguli pe care le puteti afla consultand instructiunile de pe bilet sau agentii de ticketing Fiecare bilet de avion are o serie de conditii referitoare la: valabilitate, posibilitatea schimbarii datelor de calatorie si costul aferent acestor modificari, anulare, reconfirmare, informatii privind bagajele (cantitatea maxima admisa, tariful pe kg de bagaj suplimentar)
  • Biletul de avion este un contract direct intre pasager si compania aeriana, iar raspunderea pentru modul de desfasurare a zborului revine companiei aeriene
  • Documentele necesare calatoriei sunt: pasaport in afara UE, carte de identitate, bilet de avion, asigurare medicala
  • Exista companii aeriene care pentru tineri cu varste mai mici de 26 de ani, studenti si profesori ofera reduceri pentru biletele de avion.

 

Rezerva acum biletul spre destinatia dorita la una din agentiile Filadelfia Turism.