De ce sa alegeti FILADELFIA TURISM?

 

1. Avem 10 ani de experienta

Înfiintata in urma cu 10 ani, FILADELFIA TURISM are in prezent 18 agentii in toata tara. Compania este membra Filadelfia Group si are sediul central la Bistrita. Asta ne permite sa garantam servicii la cele mai inalte standarde de calitate.

 

2. Avem parteneri de incredere, cu renume mondial

FILADELFIA TURISM are parteneriate cu peste 30 de touroperatori germani si nu numai. Puteti astfel beneficia de o diversitate de oferte atent selectate pentru a corespunde standardelor de excelenta si competititivitate.

 

3. Cu noi faci economie de timp si  bani

Agentii nostri de turism va ajuta sa economisiti timpul si banii dumneavoastra. Veti primi ofertele cele mai avantajoase si care corespund cerintelor dumneavoastra.

 

4. Avem flota auto proprie, moderna

Am investit constant în modernizarea si extinderea parcului auto. Punem la dispozitia clientilor 64 autocare si 31 microbuze, clasate la 3 si 4 stele.

 

5. Beneficiati  de consultanta  înainte si in timpul vacantei

Echipa noastra de specialisti va va oferi consultanta înainte, dar si în timpul sejurului. Daca intervin situatii neprevazute, nu trebuie sa va faceti griji! Consultantii nostrii sunt la un telefon distanta pregatiti pentru a rezolva orice problema.

 

6. Plata în rate, fara dobanda

Pentru noi este important sa va bucurati de vacanta inca din momentul in care o alegeti. Tocmai de aceea am gandit si un sistem de plata in rate, fara nicio dobanda. Mai mult, la Filadelfia Turism avansul la rezervare este minimal, începand de la 10%. Pentru unele pachete plata integrala se face cu doar doua saptamani inainte de plecare. 

 

7. Clientii fideli primesc reduceri suplimentare

Clientii fideli sunt rasplatiti cu reduceri suplimentare si programe de fidelizare special concepute + multe alte surprize.