Politica de plata


* Din cauza dinamicitatii domeniului, disponibilitatea sau tariful ofertelor se poate schimba intr-un interval scurt de timp. In eventualitatea in care se modifica disponibilitatea acestei oferte, va vom oferi o alternativa sau va vom returna banii.


** Contravaloarea pachetelor/serviciilor solicitate trebuie achitata prin ordin de plata sau depunere numerar in termen de 24 ore de la efectuarea rezervarii.


Modalitati de plata:  


Plata se poate face prin Ordin de plata la Raiffeisen Bank


Cont: RO24 RZBR 0000 0600 1637 5307


Banca: RAIFFEISEN BANK BISTRITA


Plata la sediul Agentiei


Poti plati la oricare dintre agentiile noastre in numerar, cu cardul bancar sau cu vouchere de vacanta. Consulta aici lista agentiilor noastre.


Plata Online


Plata se poate efectua online pe site-ul https://www.filadelfiaturism.ro/to-germani, in timpul efectuarii rezervarii. Dupa ce plata este procesata, documentele fiscale si de calatorie sunt trimise pe adresa de email introdusa in rezervare.


Conditii de plata


La incheierea contractului se percepe un avans de pana la 30% din pretul stabilit sau, dupa caz, o valoare mai mare sau plata integrala a contravalorii pachetului de servicii turistice.


In cazul in care la încheierea contractului s-a perceput un avans, plata finala se va face astfel:


  1. pentru serviciile turistice care necesita confirmare din partea prestatorilor, conform termenelor de plata comunicate de Agentie, în scris, prin bonul de comanda sau alte mijloace de comunicare;

  2. pentru serviciile turistice care nu necesita confirmare din partea prestatorilor (se va personaliza de fiecare agentie în parte.).

Plata serviciilor turistice externe aferente contractului se poate efectua intr-o singura moneda, in valuta specificata in contract sau in RON, la cursul de referinta al BNR + 2% din ziua emiterii facturii.


Plata serviciilor turistice se face respectand prevederile OUG nr. 8/2014 a normelor metodologice si ale anexelor acesteia.

 

 

Politica de renuntari si despagubiri


In cazul In care turistul renunta din vina sa la pachetul de servicii turistice care face obiectul prezentului contract, el datoreaza Agentiei penalizari dupa cum urmeaza:


I. Conditii de anulare/ penalizare oferta STANDARD


  1. 30% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face cu mai mult de 30 de zile calendaristice Inainte de data plecarii

  2. 60% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face In intervalul 29 – 15 zile calendaristice Inainte de data plecarii

  3. 100 % din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face cu mai putin de 14 zile calendaristice Inainte de data plecarii

II. Conditii de anulare/penalizari oferta EARLY BOOKING


In cazul rezervarilor de tip "Early Booking", penalizarea pentru anulare, modificare de sejur este de 100% din valoarea pachetului.


In cazul serviciilor turistice interne, penalizarile sunt de:


I. Conditii de anulare/ penalizare oferta STANDARD


  1. 30% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face cu mai mult de 30 zile calendaristice Inainte de data Inceperii sejurului

  2. 60% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face Intr-un interval mai mic de 29-15 zile calendaristice Inainte de data Inceperii sejurului

  3. 100 % din pretul pachetului de servicii, daca renunaarea se face cu mai putin de 14 zile calendaristice Inainte de data Inceperii sejurului

II. Conditii de anulare/penalizari oferta EARLY BOOKING


In cazul rezervarilor de tip "Early Booking", penalizarea pentru anulare, modificare de sejur este de 100% din valoarea pachetului.