Recenzii de călătorie
Află mai multe din experiențele călătorilor noștri
  • Fam. Andrei
    Nu eram siguri dacă să mai călătorim în contextul pandemiei, dar nu regretăm că am făcut-o. Ne bucurăm că aveți o echipă ajutătoare prin care am făcut rezervarea la hotel Steingenberger Aldau Beach, Hurghada - Egipt. Hotelul este minunat, cu plajă privată la Marea Roșie, cu o piscină foarte mare, grădini frumoase și multe facilități. Este cel mai bun loc de vacanță! Totul mai mult decât perfect, în special cu măsurile de siguranță pe care cei de acolo le aplică. Ne bucurăm că am putut vizita și Insula Paradis, am putut face excursii în deșert și croaziere la corali, totul cu aplicarea normelor de siguranță. Sigur o să mai revenim. Nu suntem la prima colaborare cu Filadelfia și cu siguranță nici la ultima.
  • Samuel si Alina S.
    Vă mulțumim pentru serviciile calitative oferite de Agenția Filadelfia Turism. Am beneficiat pe deplin de toate serviciile promise și discutate cu agentul Filadelfia, Alexandra. Recomandam cu încredere Filadelfia!
  • Mihaela U.
    În numele familiei mele aduc mulțumiri Agenției Filadelfia pentru acest pelerinaj în Israel. A fost un vis împlinit, pot spune chiar o minune la care am visat mulți ani. Nu avem nici o nemulțumire şi vă mulțumim că ați făcut parte din bucuria noastră! Vă dorim mult succes în a realiza vacanțe frumoase prin care adunăm în suflet amintiri eterne!
Beniamin Gura
Beniamin Gura
Grecia, 2023

"Vreau sa va multumesc pentru alegere! Sincer nu am cuvinte, este superba locatia!"

Drecsan Iulia Diana
Drecsan Iulia Diana
Turcia, 2023

"Buna ziua.. Noi suntem foarte incantați de vacanță. Serviciile au fost mai bune, peste cele de anul trecut la Rixos in Egipt. Mâncarea foarte buna și multă. Camera unde am stat noi a fost enorma, cu living și 2 bai.

Suteu Petrisor
Suteu Petrisor
Mauritius, 2023

"Per ansamblu, vacanta a fost una foarte reusita. Nu putem fi mai multumiti de atat. E o destinatie care merita vazuta. Multumim frumos pt recomandare si pt ajutor."

Maieream Camelia Sorina
Maieream Camelia Sorina
Egipt, 2023

"Am ajuns cu bine  la Swiss Inn- Hurghada ! Toate serviciile la superlativ! Ne simtim foarte bine !! Tot grupul de 8 persoane ! Multumim pentru oferta facuta!"

Thailanda, Bangkok
Thailanda, Bangkok

Laura & Lucian Serban

"Buna ziua! Ne bucuram ca am ajuns acasa cu bine, dupa un sejur complex, care a fost minunat si la care ati contribuit si dvs. , fapt pentru care va multumim. Apreciem urarea dvs. de bun venit, care face parte din bucuria de a te intoarce acasa, unde este totusi cel mai bine din lume( pe care am colindat-o in lung si in lat). Feedback privind serviciile dvs. Apreciem 1. preocuparea de a oferi servicii tot mai complexe: cazare, transport si transfer, asigurare, la un pret care per total sa fie mai bun decat il poate obtine clientul singur ( profesionalism, experienta, contacte). 2 cunoasterea cerintelor clientului si preocuparea de a le satisface. 3 Grija ca planul de calatorie sa decurga bine si sprijin in situatii neprevazute.”

Egipt

Aurelia si Darius

"Bună ziua,


Mulțumim pentru serviciile oferite! Totul a fost la superlativ în ceea ce privește colaborarea cu persoana de contact de la Filadelfia, doamna Luminița Burcus. De asemenea, resortul Premier Le Reve a fost absolut perfect și îl recomandăm oricui dorește calitate, liniște, curățenie, staff atent și prietenos, mâncare bună etc.

Singurul inconvenient ar fi colaborarea cu operatorul Mina de la Odeon, care nu a fost pregătit nici când am ajuns și nici când am plecat.
Nu ne-a întâmpinat când am ajuns (l-am găsit noi) și nu ne-a comunicat că avem transfer privat (am urcat în autobuz prima dată, iar după câteva minute bune și-a dar seama că de fapt avem o mașină mică).
Apoi, la plecare, l-am întrebat pe Whatsapp la ce oră o să ne preia mașina dimineață, a spus să verificăm la afișier. Am mers, am verificat împreună cu cei de la resort: nu pusese nimeni nicio informație legata de pick-up-ul nostru. Am fost nevoiți să îl sunăm seara, evident cu ajutorul celor de la resort, pentru că noi nu puteam iniția apeluri de pe telefoanele personale. Și uite așa, s-a pierdut timp prețios din ultima noastră seara, Așa că, pe viitor, am dori să fie altcineva, mai responsabil.


Mulțumim pentru tot!

Festivalul Florilor
Festivalul Florilor
Festivalul Florilor

FESTIVALUL FLORILOR- Belgia, Olanda, Luxemburg

Bună seara! As vrea să transmit un feedback legat de excursia din Benelux (Festivalul Florilor). A fost o excursie frumoasă, bine organizată, doamna ghid Ligia o prezență plăcută, atentă, cu multe informații, unele chiar noi pentru mine. Grupul omogen, șoferii au condus foarte bine, amabili cu noi, ne-au ajutat cu bagajele. Am văzut locuri frumoase, am reușit sa văd și muzeul Van Gogh, iar parcul Keukenhof a fost o mare delectare. A meritat efortul. Cu toate ca mi-am dorit sa vad și Koln și Bruxelles, nu m-au incantat. A fost un tur de forță, dar care a ieșit bine, desi mi-ar fi plăcut sa fie timp pentru a vizita și Nurenberg. Mulțumesc celor implicați și aștept sa merg și în alte excursii cu dvs. Mulțumesc pentru posibilitatea de a sta singura pe bancheta din autocar. Mi-a picat foarte bine. Succes!

Gravity Hotel & Aqua Park Sahl Hasheesh Families and Couples Only

Aurelia și Darius

Mulțumim pentru tot!

Colaboratorii MTS/Karpaten au fost profesioniști sub toate aspectele. Le mulțumim!

Gravity, ca raport calitate-preț a fost foarte bun. Pentru familiile cu copii este excelent, având un aqua park generos, mâncare suficient de diversă și bună, camere spațioase și curate, personal drăguț.

Mulțumim!

Solicita oferta