Solicita o oferta
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Rezerva fara griji, in siguranta!Dragi turiști,

Principala noastră prioritate în aceste momente este siguranța clienților noștri. Ne păstrăm, însă, optimismul că vom depăși cu bine aceste momente dificile, că totul va reveni la normal cât mai curând și vom putea redescopri în continuare, super-puterea vacanțelor reușite. 


Din aceste motive am gândit o serie de măsuri menite să vă ajute să călătoriți în continuare, în siguranță:

✔️Singurele oferte de vacanță pe care le mai oferim spre rezervare sunt cele pentru sezoanele de vară și de toamnă-iarnă.

✔️Deoarece este încă o perioadă de Early Booking cu reduceri consistente pentru majoritatea destinațiilor, atât pentru sejururile de vară cât și cele de toamnă/iarnă, dorim ca dvs. să beneficiați în continuare de aceste oferte și să puteți să vă rezervați liniștiti vacanța, cu siguranța că nu vă veți pierde banii!


💯 🔒 Pentru pachetele turistice nou rezervate prin Filadelfia Turism până la data de 15.06.2020 puteți modifica sau reprograma rezervarea GRATUIT, cu până la 14 zile înainte de plecare. În cazul anulării din cauza Covid-19, nu îți vei pierde banii de vacanță!  

Aceste condiții se aplică pentru: 
✔️Noile rezervări efectuate în perioada: 12 martie 2020 - 15 iunie 2020; 
✔️Perioada de călătorie: până în 31 octombrie 2020. 

* Aceste condiții nu se aplică retroactiv pentru rezervările efectuate înainte de 12.03.2020. 
**Modificarea sau reprogramarea perioadei de călătorie gratuit, se poate efectua pentru majoritatea destinațiilor până la data de 15.07.2020 și se aplică pentru turiștii care sunt nevoiți să solicite modificarea/suspendarea călătoriei datorită faptului că sunt interdicții de călătorie din cauza COVID-19. În cazul unei anulări ulterioare, se aplică taxele de anulare în conformitate cu termenii și condițiile contractuale.

Cu drag și înțelegere,
Echipa Filadelfia Turism!